Cum ştergi ridurile de pe faţă. 5 trucuri ca să fii mereu tânără

îndreptarea părului natural jpeg

Cum ar fi ca, în loc să ne preocupăm să ascundem ridurile, să avem grijă să nu se formeze? Iată cum ştergi ridurile de pe faţă ca să te menţii tânără mai mult timp!

1. Cum ştergi ridurile - Prea multă igienă strică!

Clar,praful din atmosferă nu face nici pe departe bine tenului. Însă nici obiceiul nostru obsesiv de a-l curăţa constant. În timp ce ne spălăm pe faţă nu facem decât să înlăturăm stratul protector al pielii,care previne îmbătrânirea prematură. Nu folosi săpunuri agresive,ci loţiuni mai blânde,care curăţă,însă nu îndepărtează acest strat protector. Şi nu insista să te clăteşti cu apă din abundenţă,ci cu atâta cât să îţi îndepărtezi spuma formată.

2. Un pic de vitamina C…

Bun,ai o cremă minune,care se pare că previne orice urmă de rid. Însă nu strică să o îmbunătăţeşti. Există zeci de studii care arată că vitamina C stimulează producerea de colagen (substanţă care dă elasticitate),protejează împotriva razelor ultraviolete,estompează petele şi reduce inflamaţiile (cum sunt inesteticele coşuri). Aşa că fuguţa la prima farmacie să-ţi cumperi o fiolă de vitamina C,pe care să o amesteci în crema ta de faţă!

3. Cum ştergi ridurile de pe faţă - Nu te încrunta,poartă ochelari!

Asta e,cu ridurile formate în colţul gurii,de la zâmbet,nu avem ce face. Dar hai să le evităm pe cele care pot fi evitate! Te încrunţi des de la soare? Atunci poartă ochelari de protecţie,indiferent de anotimp. Nu vezi destul de bine de la distanţă,dar prefer să mijeşti ochii decât să porţi ochelarii de vedere? În timp,pielea din jurul ochilor nu va rămâne fără urme.

4. O cafea? Mai bine un lapte cu cacao!

Şi asta pentru că s-a dovedit că o băutură pe bază de cacao este mult mai bogată în antioxidanţi decât cafeaua. Aceştia protejează pielea împotriva razelor ultraviolete şi,implicit,previn apariţia prematură a ridurilor. Şi însă un sfat:fii zgârcită cu zahărul pe care îl adaugi în laptele cu cacao. Prea mult zaharuri accelerează procesul de îmbătrânire.

5. Cum ştergi ridurile - Vârsta se cunoaşte după cum dormi

Dormi pe burtă sau pe o parte? Atunci cu siguranţă că ai câteva cute pe piele în plus. Se spune că cei care dorm pe o parte au mai multe riduri în zona bărbiei şi obrajilor,în timp ce persoanele care stau pe burtă au o frunte mai brăzdată. Ca să reduci formarea ridurilor,dormi mai bine pe spate. Şi la fel de important:nu folosi pernă!Recente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg