Cum stimulezi natural producţia de colagen

femeie crema ten 11 21 2008 4 14 41 pm jpeg

Îţi faci griji din cauza ridurilor şi a liniilor fine care-ţi brăzdează chipul. Dacă te fereşti de soare şi mănânci legumele potrivite, poţi da timpul înapoi. Iată cum stimulezi natural producţia de colagen!

Probabil că ştiai deja că colagenul este secretul unui ten perfect. El este secretat în mod natural de către organism,dar odată cu înaintarea în vârstă cantitatea scade şi din acest motiv pe chip apar nedoritele riduri. Poţi suplini cantitatea prin produse de înfrumuseţare care să conţină colagen,sau îţi poţi stimula organsimul să producă natural cât mai mult colagen.

Introdu în alimentaţia ta citricele

Alimentele bogate în vitamina C sunt esenţiale dacă vrei să stimulezi producţia de colagen. Această vitamină este un puternic antioxidant care încetineşte procesul de îmbătrânire,deoarece combate radicalii liberi care distrug celulele. Alte alimente care conţin vitamina C sunt ardeii roşii,broccoli,varza,kiwi şi rodia.

Renunţă la zaharuri

Din ce în ce mai multe voci susţin că zahărul este un igredient care nu ar trebui să se regăsească în alimentaţia noastră,deoarece face mai mult rău decât bine. Defapt,el accelerează procesul de îmbătrânire. Combinat cu expunerea la soare,care usucă tenul,nu e de mirare că pe chipul tău semnele timpului îşi fac simţită prezenţa.

Pune accentul pe antioxidanţi

Pe lângă faptul că trebuie să renunţi la dulciuri,nu trebuie să pierzi din vedere că trebuie să te axezi pe beneficiile antioxidanţilor. O sursă inepuizabilă este ceaiul verde,aşadar nu ezita să bei 2-3 căni pe zi.

Menţine hidratarea pielii

Pielea îşi pierde abilitatea de a reţine apa odată cu înaintarea în vârstă şi din acest motiv se va usca şi va părea mai îmbătrânită. Pentru a o proteja împotriva deshidratării,bea cel puţin un litru şi jumătate de apă zilnic. De asemenea,foloseşte de trei ori pe săptămână măşti hidratante.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg