Cum sună ultima piesă înregistrată de Elvis Presley 🎼

Elvis Presley a lăsat lumii o colecție de muzică incredibilă de-a lungul carierei, motiv pentru care a fost supranumit Regele Rock’n’Roll-ului. Hituri ca „Blue Suede Shoes‟ și „Jailhouse Rock‟ au rămas în mintea melomanilor și au devenit piese clasice încă de la lansare. Cu puţin timp înainte de a muri, artistul a înregistrat ultima sa piesă, „Way Down‟, inclusă pe albumul „Moody Blue”.

elvis presley jpeg

Legendarul artist Elvis Presley a murit pe 16 august 1977, la 42 de ani. A fost găsit inconștient în casa sa, iar ulterior s-a stabilit că decedat din cauza unei presupuse dependențe de medicamente eliberate pe bază de rețetă. Cu doar două luni înainte de a pleca dintre noi, Presley și-a lansat ultimul album, „Moody Blue”. După moartea lui, albumul a urcat pe locul 3 în topuri. Una dintre piese, „Way Down‟, a fost şi ultima pe care a înregistrat-o vreodată. Ce planuri îşi făcea artistul după acea piesă şi după lansarea albumului?

„Way Down‟ n-a fost creaţia lui Elvis

Înregistrată de Elvis chiar în casa lui, Graceland, piesa „Way Down‟ a fost ultima care a ajuns în topuri, mai precis pe locul 18 în topurile pop. Ascultătorii au fost cuceriţi de versurile romantice. Mulți fani au spus că este o melodie de dragoste plăcută, memorabilă.

„Way Down” a fost scrisă de compozitorul Layng Martine Jr. În 2016, el a vorbit despre scrierea piesei. A spus că a transmis un demo al piese „Way Down” unui editor de muzică ceea ce l-a determinat pe Presley să înregistreze piesa. „Am intrat pe ușa de la Creative Workshop și am recunoscut începutul cântecului meu. Deodată, Elvis a început să cânte, iar mi-am zis că este imposibil”, și-a amintit Martine.

Regele Rock’n’Roll plănuia să ia o pauză

În afara carierei lui muzicale de succes, Elvis îşi făcea planuri legate de viaţa personală. După lansarea albumului „Moody Blue”, care includea single-ul „Way Down”, Presley a murit în urma unui atac de cord cauzat cel mai probabil de o dependență de medicamente. În anul 2016, frizerul și prietenul său Larry Geller a vorbit despre dorința lui Presley de a face o schimbare în viața lui: „Presley urma să renunțe la scenă timp de un an, să oprească totul și să se retragă în Hawaii unde voia să înotăm în fiecare zi și să jucăm fotbal. Este o lecție pentru noi toți. Nu așteptați! Faceți schimbări când trebuie făcute!”, a spus Geller.Recente

kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg