Cum ţi-ar sta cu părul scurt

1 79687 original jpg jpeg

Fiecare femeie simte, la un moment dat, nevoia unei schimbări, tunsoarea fiind una dintre cele mai dorite dintre toate. Dacă şi tu cochetezi cu ideea de a-ţi scurta părul, însă nu eşti convinsă că o tunsoare de genul acesta te-ar avantaja, există câteva lucruri care te pot ajuta să iei decizia potrivită.

Ţine cont de forma feţei

Înainte de a face o schimbare în ceea ce priveşte podoaba capilară este bine să ţii cont de câteva criterii precum forma feţei, textura părului, conformaţia corpului şi vârsta pe care o ai, pentru a adapta tunsoarea în funcţie de aceşti factori. Acest tip de tunsoare nu se potriveşte tuturor fizionomiilor, ci mai degrabă celor cu faţa ovală. Dacă faţa este lungă, un bob până la bărbie sau până la umeri se potriveşte de minune. Pentru o faţă rotundă se pretează o tunsoare cu 2 cm până la nivelul bărbiei sau un bob lung.

Vrei să scoţi în evidenţă bărbia şi gâtul?

Dacă răspunsul este da, atunci poţi opta pentru o tunsoare scurtă. Dacă dimpotrivă, vrei să le maschezi, alege o altă tunsoare care să ascundă imperfecţiunile. Un gât mai scurt, bărbia dublă sau umerii laţi vor arăta mult mai bine dacă părul este mai lung, cu cel puţin un cm trecut de bărbie.

Forma corpului contează

Tunsoarea scurtă poate avantaja deopotrivă femeile scunde şi femeile înalte, în special pe cele care au un gât lung şi o alură elegantă. Celor care au câteva kilograme în plus li se recomandă să opteze pentru alte tipuri de tunsori pentru a crea un echilibru vizual.

Textura părului

Aceasta este destul de importantă dacă vrei ca tunsoarea să te avantajeze. Există mai multe tipuri de texturi de păr: fin, drept, ondulat, creţ, aspru şi fiecare are regulile sale specifice de îngrijire. De exemplu, părul fin este ideal pentru tunsorile scurte, deoarece se aşează cu uşurinţă şi va părea mai voluminos.

Tipul de personalitate

Atunci când vine vorba de o tunsoare scurtă trebuie să ţii cont de personalitatea pe care o ai, deoarece aceasta este o reflexie a felului tău de a fi. De exemplu, dacă eşti o fire sportivă, care nu are foarte mult la dispoziţie pentru a se aranja, o tunsoare scurtă este varianta ideală. Ţine cont însă că dacă nu eşti o fire căreia îi place să fie în centul atenţiei, părul scurt nu ţi se va potrivi.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg