Cum trebuie să îngrijeşti pielea după 30 de ani

1 76214 original jpg jpeg

După 30 de ani, fiecare femeie trebuie să includă în rutina de îngrijire a pielii mai multe produse antirid. Nu trebuie să aştepţi ca procesul de îmbătrânire să devină vizibil pe tegument ca să iei măsuri. Iată ce schimbări trebuie să faci în rutina de îngrijire!

Foloseşte produse cu retinol

Retinolul stimulează producţia de colagen şi elastină. Include în rutina de îngrijire a pielii produse care conţin retinoul, mai ales după ce ai împlinit 30 de ani. Retinolul previne apariţia petelor maronii şi protejează pielea de daunele pe care le pot produce razele UV ale soarelui.  

Menţine pielea hidratată

Odată ce pielea începe să îmbătrânească, ea are nevoie de mai multă hidratare. Foloseşte cremă de zi şi de noapte cu efect hidratant şi astfel pielea va fi mereu hidratată. Atunci când pielea este hidratată, ridurile şi liniile fine sunt prevenite.

Foloseşte produse antiîmbătrânire

După ce ai împlinit vârsta de 30 de ani, optează pentru produse antirid. Pielea are nevoie de mai multe substanţe nutritive, deoarece producţia de elastină şi de colagen scade.

Dormi suficient

Ştim că un somn odihnitor are efecte pozitive asupra sănătăţii pielii. Dar când procesul de îmbătrânire începe să devină vizibil, orele pe care le dormi şi poziţia în care dormi , sunt foarte importante. Cea mai mare greşeală pe care multe femei o fac este că dorm cu faţa în pernă. Acest obicei afectează pielea şi nu o mai lasă să respire, ceea ce duce la apariţia ridurilor.

Ai grijă de ochi

Ochii sunt primii afectaţi de îmbătrânire, deoarece pielea este mult mai sensibilă. Pentru a preveni efectele de îmbătrânire prematură, foloseşte cremă specială pentru ochi. Produsele de îngrijire normale nu au efect asupra pielii din jurul ochilor.

Optează pentru sprâncene mai groase

Un truc care te arată mai tânără este menţinerea sprâncenelor groase. Sprâncenele subţiri te fac mai matură şi te îmbătrânesc. Dacă nu ai sprâncenele groase natural, foloseşte un creion sau o pudră de sprâncene.

Ţinând cont de aceste sfaturi, vei reuşi să menţii pielea tânără şi frumoasă, chiar şi la 50 de ani.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg