Cumpără inteligent produse cosmetice!

1 63653 original jpg jpeg

Îţi doreşti să arăţi bine, să fii în pas cu moda, dar, de multe ori, produsele cosmetice se dovesc a fi costisitoare? Învaţă câteva trucuri care te vor ajuta să economiseşti bani şi să-ţi păstrezi pielea frumoasă!

Produs de frumuseţe ideal în orice situaţie

Există produse cosmetice pe care le poţi folosi în situaţii diferite. De exemplu,uleiul de cocos,lăsat 6 luni într-un loc intunecos,poate fi utilizat ca demachiant,cremă antirid,loţiune de corp sau tratament pentru păr. Acest lucru te va ajuta să economiseşti banii pe care,de altfel,ar trebui să-i dai pentru tratamentele de frumuseţe menţionate mai sus.

Balsam de buze colorat,în loc de ruj

În sezonul rece,atunci când buzele tale au tendinţa să se usuce,foloseşte balsamul nuanţat,care,spre deosebire de ruj,îţi oferă hidratatare şi culoare. Astfel,vei cumpara un singur produs cu două beneficii.

Săpun în loc de gelul de duş

Tradiţionalul săpun s-a dovedit a fi mai eficient pentru corp decât gelurile şi cremele de duş. Pe lângă faptul că rezistă mai mult în timp,săpunul este mai puţin toxic decât celelalte produse de igienă.

Cosmetice de calitate

Crema,fondul de ten sau rimelul sunt produse indispensabile pentru o femeie,de aceea trebuie să fie de calitate. Prudusele mai puţin bune pot dăuna pielii şi te vor determina să le înlocuieşti. Alege să cumperi o singură dată produse de frumuseţe de calitate pentru a le avea pe o perioadă mai îndelungată!

Citeşte şi:

Mici trucuri anticearcăne

Vitamine pentru un păr sănătos