Cutremurător! Edith Gonzalez şi-a planificat singură înmormântarea

6 edith gonzalez jpg jpeg

Moartea îndrăgitei actriţe Edith Gonzalez a lăsat în urmă un val de durere atât în sufletele celor care au cunoscut-o, cât şi a celor care au urmărit-o cu sufletul la gură în nenumărate telenovele. Se pare că actriţa ştia că nu mai are mult de trăit, de aceea şi-a pregătit singură înmormântarea.

Edith Gonzalez avea probleme mult mai serioase de sănătate decât afişa. În spatele zâmbetului său, se ascundea o mare suferinţă. Inima ei se mai oprise o dată, însă medicii au reuşit să o readucă la viaţă. A doua oară, nu s-a mai putut face nimic pentru ea. 

Doctorii au avertizat-o că nu mai are mult de trăit, motiv pentru care şi-a pregătit singură înmormântarea. Ea i-a cerut familiei ei să o deconecteze de la aparate dacă va intra în moarte cerebrală  şi să „o lase să plece din această lume în pace", ceea ce s-a şi întâmplat.

Citeşte şi: Viaţa neştiută a lui Edith Gonzalez! Actriţa a făcut un copil cu un politician însurat, iar apoi s-a măritat cu un prieten

Nu a vrut ca înmormântarea să fie una tristă, motiv pentru care s-a cântat şi s-a dansat, fiind invitaţi inclusiv mariachi.

Ştia că viaţa ei atârnă de un fir de aţă, de aceea i-a lăsat o scrisoare Constanzei, fiica ei de 14 ani. 

”Într-o zi ţi-au anunţat sosirea, transformându-mi corpul. Am simţit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, aşteptată şi frumoasă. M-ai făcut mamă", şi-a început actriţa scrisoarea. Citeşte continuarea AICI

edith gonzalez fiica jpg jpeg

Mai mult, înainte de a muri, ea s-ar fi asigurat că fiica ei va merge la psiholog pentru a o ajuta să facă faţă acestui moment.

"A vrut să plece în pace. Aşa a fost  mereu stilul ei. Elegantă şi rafinată, până în ultima clipă", a declarat Cyhtia Klitbo, o prietenă de-ale actriţei, potrivit libertatea.

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul. 

Edith González s-a născut la 10 decembrie 1964 în statul Nuevo Leon. Primii paşi pe scenă i-au făcut îndrumată de tatăl său, iar copilăria şi-a petrecut-o în faţa camerelor de filmare. La 8 ani Edith juca în filmul "El rey de las gorillas", iar la 13 ani cunoaşte succesul cu rolul din "Los ricos tambien lloran (Şi bogaţii plâng)", unde joacă alături de deja celebra Veronica Castro, iar în 1993 cariera ei atinge succesul răsunător, graţie rolului din "Inimă sălbatică / Corazon Salvaje", unde este partenera regretatului Eduardo Palomo.Recente

Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg