Dana Războiu, mărturisiri dureroase după divorţ: ”Am făcut terapie. Acum sunt şi mamă şi tată pentru copii!”

1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg

Decizia de a divorţa după doar cinci ani de mariaj nu a fost luată cu uşurinţă, însă Dana Războiu şi-a revenit după separare şi, mai mult de atât, a găsit puterea să meargă mai departe după ce a făcut terapie cu un psiholog.

Mereu o prezenţă discretă în showbiz-ul autohton, Dana Războiu a a vorbit despre divorţul de cel de-al doilea soţ şi a mărturisit că a trecut pe la psiholog pentru a depăşi momentele dificile: “Eu sunt foarte bine cu mine, într-adevăr, dar e loc de mai bine, întotdeauna e loc de mai bine. Da, am făcut terapie, şi m-a ajutat foarte mult terapeutul. Nu ştiu ce m-aş fi făcut fără terapeutul meu. Fiecare om cumva se ajută singur cerând ajutor. Ceri ajutorul unui terapeut, poţi să ceri ajutorul unui preot, al unei prietene bune”, a declarat, Dana Războiu, potrivit Libertatea.

Noi detalii despre Daniela Crudu. Cine este bărbatul care a bătut-o după ce au petrecut în club

De asemenea, ea a mărturisit că îşi acordă timp pentru îngrijirea personală, întrucât îşi doreşte să arăte mereu bine: ”E normal să ai perioade în care să nu mai ai timp de tine: când ai copii, când ai un job foarte solicitant la început şi nu eşti foarte sigur pe tine, când ai diferite evenimente în viaţă. Noi, toate femeile, avem şi momente în care ne neglijăm. Când punem copiii pe primul loc ne neglijăm, când punem soţii pe primul loc, când punem pe oricine pe primul loc şi pe noi pe ultimul. Problema mea era că trăiam ca să ofer altora şi să mă ocup de alţii, să-i servesc pe alţii şi mi-am dat seama că nu îmi ştiu nevoile. Am stat într-o seară cu telefonul şi mi-am notat care sunt nevoile mele. A fost ceva revoluţionar pentru mine şi asta sfătuiesc pe oricine să facă”, a mărturisit ea.

Dana Războiu a încheiat şi al doilea mariaj la începutul lunii mai a anului 2019. Ştirista are un băiat dintr-o căsătorie anterioară şi un copil un actualul soţ, Bogdan Enoiu. Vedeta a fost căsătorită anterior cu fostul ministru al Sănătăţii, Ovidiu Brânzan, de care a divorţat în 2005, pentru că o agresa.

Andreea Bălan, mărturisire sfâşietoare la un an de când a făcut stop cardio-respirator: ”M-a făcut să văd altfel lucrurile!”

Vedeta a fost timp de aproape un deceniu una din figurile importante ale ştirilor de seară din televiziunea românească. Dana Războiu a părăsit TVR pentru a prezenta ştirile principale la Kanal D. S-a retras din televiziune în vara lui 2010.

Decizia a venit dupa ce Marc, fiul cel mic al Danei, a avut mari probleme cu inima, pe care medicii români nu au putut să le depisteze şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la Viena.Recente

olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG