Dana Rogoz şi abdomenul ei plat, un secret care s-a aflat!

Dana Rogoz şi abdomenul ei plat, un secret care s a aflat! jpeg

Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Abramburica, aşa cum mulţi dintre noi o ştim, a fost mereu slabă. Chiar şi când a fost însărcinată. Punctul ei forte e abdomenul care arată demenţial. Dana Rogoz şi abdomenul ei plat, un secret care s-a aflat!

Toată lumea o invidiază pentru abdomenul ei. Până şi noi. Dana Rogoz a mărturisit că nu face mari eforturi pentru a arăta aşa. evită să mănânce alimente prăjite şi face sport acasă. Dana Rogoz are un abdoment plat pentru că merge mult pe jos şi are o alimentaţie sănătoasă.

Dana Rogoz şi abdomenul ei plat

  • 'Când a ieşit din maternitate arăta ca atunci când mănânc eu varză, atât de plat era abdomenul', a mărturisit Adela Popescu, prietenă bună cu Dana Rogoz.

Dacă până la 30 de ani ardea calorii uşor, acum Dana Rogoz trebuie să facă eforturi. Vedeta sustine că, la 33 de ani, trebuie să aibă mai multă grijă de ea. Nu are timp de sală cum merge des la repetiţii, la teatru.

stanga
dreapta
Dana Rogoz şi abdomenul ei plat, un secret care s a aflat! jpeg
5 dana rogoz si abdomenul ei plat un secret care s a aflat 2 jpg jpeg
Dana Rogoz şi abdomenul ei plat, un secret care s a aflat! jpeg
1 dana rogoz si abdomenul ei plat un secret care s a aflat 9 jpg jpeg
2 dana rogoz si abdomenul ei plat un secret care s a aflat 4 jpg jpeg
4 dana rogoz si abdomenul ei plat un secret care s a aflat 5 jpg jpeg
5 dana rogoz si abdomenul ei plat un secret care s a aflat 7 jpg jpeg
7 dana rogoz si abdomenul ei plat un secret care s a aflat 8 jpg jpeg

Citeşte şi: Andreea Marin şi primul divorţ. Vedeta a fost devastată

Dar mănâncă mereu sănătos, evită orice fel de aliment prăjit, merge mult pe jos (face extrem de bine la abdomen) şi mai face sport acasă. Dana Rogoz are un abdomen plat şi datorită genelor, după cum a mărturisit şi ea.

  • 'Cred că e în primul rând ceva genetic, aşa e constituţia corpului meu. Într-adevăr, cum a zis Adela, am ieşit din maternitate cu abdomenul retras, e clar că nu apucasem să fac nimic pentru el. Nici nu pot să zic că am avut o grijă exagerată în timpul sarcinii, dimpotrivă, cred că mai degrabă am fost atentă să mănânc la timp şi sa mănânc lucruri sănătoase. Dar recunosc că, la viaţa haotică pe care o am acum, cu repetiţii, uneori uit, sar o masă, mănânc mult mai prost, atunci mâncam mai bine. Acum, într-adevăr, fac mişcare acasă, dar nu ceva complicat”, a mărturisit Dana Rogoz, conform viva.ro.

Dana Rogoz slăbeşte greu la 33 de ani

  • 'Da, absolut, chiar simt schimbarea. Pot să zic că acum am grijă. Fie merg constant la sală, fie fac acasă exerciţii dacă nu am timp, sunt un om activ. Merg mult pe jos, dar nici nu trăiesc în sală, nu-mi permite timpul. Am mai multă grijă cu ce mănânc, evit prăjelile, urmez regulile de bun simţ', a mai dezvăluit Dana Rogoz.

Citeşte şi: Enrique Iglesias vine la Cluj, în octombrie VIDEO