Dana Rogoz:«Am ştiut din prima zi că „El” e! »

1 52180 original jpg jpeg

La scurt timp după sâmbăta în care s-a cununat religios, cu la fel de multe emoţii şi dragoste în glas, vedeta ProTv ne-a dezvăluit detaliile celui mai fericit moment din viaţa ei şi cum se anunţă viitorul pentru familia Dragomir.

 Cum era „Abramburica” pe vremuri?

„Abramburica“ era un copil dezinvolt,ambiţios şi vesel.

Ce mai păstrezi din personajul copilăriei tale?

M-am maturizat  şi m-am schimbat mult de-atunci,dar cheful de joacă,energia,curiozitatea,veselia şi optimismul nu le-am pierdut.

Cum e să fii căsătorită? Trăieşti altfel iubirea?

Când ne-am hotărât să ne căsătorim,spuneam că nu trebuie să se schimbe nimic,să rămână totul aşa cum a fost în decursul celor opt ani de relaţie şi totul va fi perfect. Dar suntem şi mai fericiţi... Plutim amândoi!

simeon stalpnicul png

În ce fel ţi-ai descrie azi nunta?

A fost aşa de frumos,încât nu ştiu de ce am amânat-o atât,mai ales că am ştiut din prima zi că „El“ e! Eram oricum ca şi căsătoriţi de dinainte... Şi cumva ne era teamă tocmai de nunta în sine,de eveniment în sine,pentru că toată lumea ne speria că e un stres uriaş,că e foarte complicat cu organizarea,că „la nuntă mirii sunt singurii care nu se distrează“ etc. Dar noi ne-am super distrat şi am fost foarte relaxaţi.

 Aţi urmat vreo tradiţie nupţială sau aţi vrut să fiţi neconvenţionali?

Nu am vrut să fim neconvenţionali. Chiar am insistat,de exemplu,ca ceremonia religioasă să fie într-o biserică frumoasă,căci,până la urmă,asta e nunta adevărată,ceremonia din biserică,nu masa de după. Şi am vrut să organizăm o petrecere care să ne reprezinte,fără fiţe sau lux orbitor. Am făcut multe decoraţiuni cu mâna mea,tot cortul şi pajiştea au fost amenajate aşa cum ne-am dorit.

 Şi în ce priveşte luna de miere?

Nu vrem să ne facem un program fix. Ştim că vrem să ajungem prin Toscana sau prin Bretania,dar vrem să putem lua decizii la faţa locului – să putem rămâne mai multe nopţi într-un oraş care ne place,să putem schimba traseul şi să mergem să vizităm vreun sătuc despre care am auzit de la un localnic... şi tot aşa vreo trei săptămâni,o lună,liberi şi fericiţi,doar noi doi şi o rulotă prin Europa.

simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png

 Îi vei prelua numele soţului?

Păi l-am preluat deja,la cununia civilă. În acte voi fi Dana Dragomir,dar în activitatea artistică,pe blog,în presă voi rămâne Dana Rogoz. Doar că mi s-a părut frumos să am acelaşi nume cu el,iar când va apărea un copil,să fim toţi trei familia Dragomir.

Pe plan profesional,ce ne pregăteşti?

Cum mă voi întoarce din luna de miere,voi începe pregătirile serioase pentru un nou sezon al emisiunii „De suflet“ de pe ProTv International.

simeon stalpnicul png

Ai avut vreodată momente când te-ai simţit prea expusă,din cauza prezenţei tale de timpuriu pe micile ecrane?

N-am ştiut niciodată cum ar fi fără,cum ar fi altfel. N-am avut termen de comparaţie:aşa am crescut şi nu mi se pare nimic nefiresc.

Ce-ai învăţat în toţi anii aceştia,în care ai fost în vizorul public?

Întrebarea naşte o întreagă discuţie... Am crescut aşa. Şi cred că activitatea în această industrie m-a maturizat mai repede. Am învăţat tot ce m-a facut pe mine să fiu astăzi Dana aşa cum o ştiţi voi,dar şi cum o ştiu familia şi prietenii. Spun asta pentru că anii mei petrecuţi în faţa publicului sunt cei mai importanţi din dezvoltarea şi evoluţia unui om.

Ce lecţii de viaţă ai vrea să deprindă copilul vostru?Să aibă curaj în viaţă.

„Secretul nostru e că ne iubim enorm”

De opt ani fac un cuplu discret,ocolit de tabloide sau de bârfe spumoase. Tocmai de aceea am vrut să aflăm de la Dana ce îi leagă pe cei doi proaspăt însurăţei şi dacă au făcut vreun sacrificiu ori schimbare pentru a-şi ţine dragostea la fel de vie ca-n prima zi.

„Eu şi Radu suntem doi oameni normali,pe care îi leagă valori autentice ca dragostea şi înţelegerea. Nu am fost niciodată un cuplu monden. Citeam la un moment dat prin ziare că Radu e milionar şi aşa se explică relaţia noastră. Ne-am amuzat foarte tare pe seama unei asemenea invenţii,având în vedere că amândoi ne-am câştigat veniturile (decente,nu de milionari) din televiziune. Nu,Radu nu e milionar,nu ăsta e secretul. Secretul nostru e că ne iubim enorm. Mi se pare o minune ca într-o viaţă care trece atât de repede să îl găseşti pe omul tău,pe iubitul şi pe soţul tău,pe tatăl viitorilor copii. E foarte greu,dar când se întâmplă,e o minune şi te simţi cu adevărat norocoasă. Noi ne potrivim perfect şi aşa a fost din prima zi.”Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg