Daniel Craig și-a găsit jumătatea după multe relații eșuate. Cu ce alte femei celebre s-ar fi iubit

Daniel Craig, în vârstă de 54 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actrița Rachel Weisz, cu care s-a căsătorit în anul 2011. A cunoscut-o pe vremea când era student, dar înainte de Rachel, Daniel Craig s-ar fi iubit cu mai multe femei celebre, așa cum este actrița Heike Makatsch. 

image

Fără îndoială, rolul lui James Bond este una dintre cele mai mari realizări ale lui Daniel Craig. La fel cum este și relația pe care o are cu Rachel Weisz, actrița cunoscută pentru aparițiile în filme, precum „The Mummy” (1999) sau „Black Widow” (2001). Cei doi s-au cunoscut în anii ’90, la Londra, iar în anul 2011, s-au căsătorit în secret. „Sunt foarte, foarte fericită că sunt căsătorită”, declara Weisz, într-un interviu din anul 2018 pentru „New York Times”. Tot atunci, ea anunța că este însărcinată și că vor deveni părinții unei fetițe. „Vom avea un mic om. Abia aștept să îl întâlnim”, spunea ea. 

Citește și: Va putea fi jucat următorul James Bond de o femeie? Ce spune producătorul 

Femeile celebre din viața lui Daniel Craig 

Această căsnicie nu este singura din viața lui Daniel Craig. El a mai fost căsătorit cu actrița Fiona Loudon, cu care are și o fată, pe Ella Craig (30 de ani). Când a fost întrebat care a fost motivul divorțului, Daniel Craig a spus că s-a căsătorit când era „prea tânăr”, potrivit „Biography Gist”. 

Pe lista cuceririlor lui Daniel Craig se află și actrița Heike Makatsch. Cei doi au avut o relație timp de șapte ani și s-au despărțit în condiții bune. După despărțire, Daniel a spus că programul încărcat al ambilor ar fi fost de vină pentru separare. 

Kate Moss și Sienna Miller, pe listă 

După ce a încheiat relația cu Heike Makatsch, în presa internațională au apărut zvonuri conform cărora, „James Bond” s-at întâlni cu supermodelul Kate Moss, dar și cu prietena ei, Sienna Miller, relatează „Mirror”.

Vezi și: Ce test a trebuit să treacă Daniel Craig la audițiile pentru James Bond și ce alți actori l-au picat 

Pe lista cuceririlor lui Daniel Craig se află și producătoarea de film Satsuki Mitchell, cu care a avut o relație de șapte ani. După despărțirea de Mitchell, Daniel Craig o cunoștea pe cea cu care este căsătorit, în prezent, pe Rachel Weisz. Rachel mai are, de asemenea, un copil dintr-o căsnicie anterioară, pe Henry Aronofsky, în vârstă de 16 ani. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg