Daniel Radcliffe nu mai vrea să fie Harry Potter. „Nu este ceva ce mă interesează cu adevărat‟. Ce va face în continuare

1 harry potter jpg jpeg

Seria de filme Harry Potter l-a făcut celebru pe Daniel Radcliffe, care avea doar 11 ani, când a îmbrăcat pentru prima dată în hainele celebrului vrăjitor. În ciuda succesului răsunător, anul acesta, actorul a luat o decizie, care îi va întrista pe cei mai mulţi fani...

Daniel Radcliffe şi-a făcut debutul în lumina reflectoarelor, în anul 1999, însă a cunoscut succesul odată cu apariţia în primul film Harry Potter. Daniel a reuşit să obţină marele rol, după ce 16.000 de participanţi au fost refuzaţi, în urma castingului. Decizia producţiei s-a dovedit a fi una bună, deoarece actorul a format o echipă bună alături de Rupert Grint şi Emma Watson.

Au urmat şi alte filme, şapte la număr, care au făcut parte mai mult de un deceniu, din viaţa lui Daniel. În ciuda faptului că mulţi fani aşteaptă noile aventuri ale lui Potter, Daniel spune că nu este pregătit să se întoarcă în Lumea Vrăjitorilor, prea curând.

Renunţă definitiv la Harry Potter?

Într-un interviu, pentru „New York Times‟, actorul a mărturisit că nu îşi doreşte să reia rolul care l-a făcut celebru în lumea întreagă. De asemenea, Daniel a spus că ar fi încântat să joace în filme noi şi să interpreteze personaje „ciudate‟, decât să se întoarcă în trecut.

„Acesta nu este răspunsul pe care şi-l vor dori fanii, dar cred că am fost atât de capabil să mă întorc şi să mă bucur de rol. Acum nu mai face parte din viaţa mea, de zi cu zi. Sunt într-un punct în care simt că am ieşit din Potter. Mă simt foarte mulţumit de locul în care sunt acum. Să mă întorc în trecut ar fi o schimbare atât de mare pentru viaţa mea…‟, a spus el.

Starul de la Hollywood, care urmează să îl joace pe cântăreţul american „Weird Al‟ Yankovic, într-un film biografic, le oferă totuşi o mică speranţă fanilor Harry Potter: „Nu voi spune niciodată, niciodată. Băieţii din Războiul Stelelor au avut nevoie de 30, 40 de ani ca să se întoarcă. În cazul meu, au trecut doar 10. Nu este ceva ce mă interesează, cu adevărat, în acest moment‟, a completat actorul.

Aşadar, în ciuda faptului că, în prezent, Daniel nu îşi mai doreşte să îl joace pe Potter, în viitor, fanii pot avea parte de o surpriză din partea actorului. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg