De ce a refuzat Pink să cânte la ziua de naştere a Prinţului William. I-a scris, în schimb, o scrisoare plină de reproşuri

11 4 jpg jpeg

Viitorul Rege al Marii Britanii este un mare admirator al celebrei cântăreţe americane, însă reciproca nu este valabilă. Şi asta a ţinut şi Pink să precizeze în scrisoarea furioasă pe care i-a trimis-o după ce el o invitase să cânte la petrecerea lui atunci când prinţul împlinea 21 de ani.

Este o practică obişnuită a cântăreţilor să susţină concerte private din când în când, să primească sume mari de bani pentru doar câteva minute de cântat la ziua cuiva important de naştere sau la nunta vreunui magnat. Însă Pink s-a văzut nevoită să nu accepte propunerea Prinţului William de-a cânta la petrecerea lui aniversară pentru simplul motiv că nu este de acord cu hobby-urile acestuia. Ce a deranjat-o pe artistă?

Pink este o mare susţinătoare a drepturilor animalelor şi nu suportă că există oameni pe lumea asta care omoară vietăţi nevinovate pentru simpla lor distracţie. Iar William este unul dintre ei. El practică vânătoarea, lucru care-i repugnă pur şi simplu cântăreţei.

Astfel, când a primit invitaţia de-a cânta la petrecerea prinţului care împlinea 21 de ani, aceasta l-a refuzat elegant pe viitorul Rege al Marii Britanii. Mai mult, i-a scris sărbătoritului regal o scrisoare în care i-a cerut să nu mai omoare animale pentru distracţie. Pink i-a reproşat lui William că, odată ajuns în Africa, n-a avut nicio problemă să copieze exemplul războinicilor Masai şi să urmărească animalele pentru a le omorî cu suliţa.

Prinţul britanic a fost condamnat de mai multe organizaţii pro-animale atunci când a tras în suliţă o antilopă în miniatură. Totuşi, purtătorul de cuvânt al Palatului St. James a declarat, la acea vreme, pentru MTV News, că acel incident nici măcar n-a avut loc şi că vacanţa prinţului n-a inclus şi un safari şi nicio lecţie de vănătoare predată de localnici.

Ce anume i-a scris Pink Prinţului William?

"M-am bucurat foarte mult să aud că am fost prima ta alegere în ceea ce-i priveşte pe cei care să cânte la petrecerea ta de 21 de ani. Apoi am fost dezgustată să descopăr că vânezi şi omori animale pentru propria ta distracţie, că ai aruncat o suliţă într-o căprioară din Africa în mod intenţionat. De ce ai făcut asta? Călătoria ta a avut ca scop «maturizarea» ta, dovedirea că astfel eşti un bărbat adevărat?", i-a scris înverşunata Pink Prinţului William.

Artista e de părere că prinţul britanic se poate schimba, la fel cum a făcut şi ea în trecut, când a renunţat la toate blănurile ei şi a devenit o activistă înrăită a drepturilor animalelor şi o susţinătoare ferventă a PETA. Mai mult, Pink a încercat s-o convingă pe Anna Wintour, redactorul-şel al revistei Vogue, să nu mai promoveze piesele vestimentare care conţin blană în faimoasa ei publicaţie.  

"Înţeleg perfect, toată lumea greşeşte şi toată lumea trebuie să primească o a doua şansă ca să se schimbe", a continuat Pink să i se adreseze viitorului monarh britanic. "Sper să te răzgândeşti şi să găseşti alte lucruri de făcut decât să omori animale. Sună-mă pe mine sau pe cei de la PETA dacă doreşti să-ţi sugerăm câte ceva! Şi abia atunci poate că o să vin să cânt la următoarea ta petrecere aniversară!", a conchis vedeta.

Petrecerea Prinţului William, organizată odată cu împlinirea a 21 de ani, a avut loc la Castelul Windsor şi a avut o tematică specială - "Out of Africa", adică un decor şi vestimentaţii inspirate din cultura africană. O pură concidenţă oare?

Foto - ShutterstockRecente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg