De ce a refuzat Pink să cânte la ziua de naştere a Prinţului William. I-a scris, în schimb, o scrisoare plină de reproşuri

11 4 jpg jpeg

Viitorul Rege al Marii Britanii este un mare admirator al celebrei cântăreţe americane, însă reciproca nu este valabilă. Şi asta a ţinut şi Pink să precizeze în scrisoarea furioasă pe care i-a trimis-o după ce el o invitase să cânte la petrecerea lui atunci când prinţul împlinea 21 de ani.

Este o practică obişnuită a cântăreţilor să susţină concerte private din când în când, să primească sume mari de bani pentru doar câteva minute de cântat la ziua cuiva important de naştere sau la nunta vreunui magnat. Însă Pink s-a văzut nevoită să nu accepte propunerea Prinţului William de-a cânta la petrecerea lui aniversară pentru simplul motiv că nu este de acord cu hobby-urile acestuia. Ce a deranjat-o pe artistă?

Pink este o mare susţinătoare a drepturilor animalelor şi nu suportă că există oameni pe lumea asta care omoară vietăţi nevinovate pentru simpla lor distracţie. Iar William este unul dintre ei. El practică vânătoarea, lucru care-i repugnă pur şi simplu cântăreţei.

Astfel, când a primit invitaţia de-a cânta la petrecerea prinţului care împlinea 21 de ani, aceasta l-a refuzat elegant pe viitorul Rege al Marii Britanii. Mai mult, i-a scris sărbătoritului regal o scrisoare în care i-a cerut să nu mai omoare animale pentru distracţie. Pink i-a reproşat lui William că, odată ajuns în Africa, n-a avut nicio problemă să copieze exemplul războinicilor Masai şi să urmărească animalele pentru a le omorî cu suliţa.

Prinţul britanic a fost condamnat de mai multe organizaţii pro-animale atunci când a tras în suliţă o antilopă în miniatură. Totuşi, purtătorul de cuvânt al Palatului St. James a declarat, la acea vreme, pentru MTV News, că acel incident nici măcar n-a avut loc şi că vacanţa prinţului n-a inclus şi un safari şi nicio lecţie de vănătoare predată de localnici.

Ce anume i-a scris Pink Prinţului William?

"M-am bucurat foarte mult să aud că am fost prima ta alegere în ceea ce-i priveşte pe cei care să cânte la petrecerea ta de 21 de ani. Apoi am fost dezgustată să descopăr că vânezi şi omori animale pentru propria ta distracţie, că ai aruncat o suliţă într-o căprioară din Africa în mod intenţionat. De ce ai făcut asta? Călătoria ta a avut ca scop «maturizarea» ta, dovedirea că astfel eşti un bărbat adevărat?", i-a scris înverşunata Pink Prinţului William.

Artista e de părere că prinţul britanic se poate schimba, la fel cum a făcut şi ea în trecut, când a renunţat la toate blănurile ei şi a devenit o activistă înrăită a drepturilor animalelor şi o susţinătoare ferventă a PETA. Mai mult, Pink a încercat s-o convingă pe Anna Wintour, redactorul-şel al revistei Vogue, să nu mai promoveze piesele vestimentare care conţin blană în faimoasa ei publicaţie.  

"Înţeleg perfect, toată lumea greşeşte şi toată lumea trebuie să primească o a doua şansă ca să se schimbe", a continuat Pink să i se adreseze viitorului monarh britanic. "Sper să te răzgândeşti şi să găseşti alte lucruri de făcut decât să omori animale. Sună-mă pe mine sau pe cei de la PETA dacă doreşti să-ţi sugerăm câte ceva! Şi abia atunci poate că o să vin să cânt la următoarea ta petrecere aniversară!", a conchis vedeta.

Petrecerea Prinţului William, organizată odată cu împlinirea a 21 de ani, a avut loc la Castelul Windsor şi a avut o tematică specială - "Out of Africa", adică un decor şi vestimentaţii inspirate din cultura africană. O pură concidenţă oare?

Foto - ShutterstockRecente

insula miliardarilor foto  Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie foto  Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg