De ce a refuzat Tom Hanks oferta multimilionarului Bezos de a face o călătorie în spaţiul cosmic?

1 shutterstock 550652050 jpg jpeg

Actorul Tom Hanks a primit o şansă care apare o dată în viaţă, aceea de a călători în spaţiul cosmic, dar a respins ideea.

Un alt actor, William Shatner, a pornit într-o mulţime de călătorii intergalactice în filmele în care a jucat, cum a fost atunci când l-a jucat pe Căpitanul Kirk în „Star Trek: Next Generation”. A acceptat imediat invitaţia venită din partea lui Jeff Bezos de a vedea stelele cu propriii ochi. Totuşi, acea călătorie în spaţiu, la bordul navei spaţiale New Shepard a lui Bezos fusese destinată unei alte celebrităţi de top. Iniţial, locul i se oferise lui Tom Hanks care l-a refuzat. În timpul unui interviu în cadrul emisiunii televizate „Late Night” cu Jimmy Kimmel, actorul a afirmat că, deşi suna foarte tentantă propunerea, plecarea în spaţiu pur şi simplu nu merita biletul de 28 de milioane de dolari.

Prima navă a dus în spaţiu 4 persoane

Al doilea cel mai bogat om din lume a oferit şansa de a merge în spaţiu unui număr de patru norocoşi. La bordul primei nave spaţiale Blue Origin a lui Jeff Bezos s-au aflat Wally Funk, membru al echipei Mercury 13, Oliver Daemen, student la Universitatea din Utrecht şi fratele multimilionarului, Mark. De asemenea, în urmă cu o lună fanii Star Trek au aflat că şi căpitanul preferat a primit o invitaţie de a urca la bordul navei lui Bezos. Actorul William Shatner a urcat până la o altitudine de aproape 106,22 kilometri. Chiar dacă a fost o experienţă extraordinară pentru toţi cei care au participat, Bezos nu a reuşit să-l convingă pe Tom Hanks.

„Mă descurc bine, dar nu plătesc 28 de milioane de dolari”

La întâlnirea cu Jimmy Kimmel, prezentatorul talk-show-ului american „Late Night”, Tom Hanks a clarificat zvonul potivit căruia ar fi primit o invitaţie înaintea actorului William Shatner. „Ei bine, da, cu condiţia să plătesc. Ştii, costă cam 28 de milioane de dolari sau ceva de genul acesta. Mă descurc bine, Jimmy, mă descurc bine, dar nu plătesc 28 de milioane de dolari. Poate aş face-o uneori doar pentru a mă bucura, prefăcându-mă că sunt miliardar”, a explicat actorul.

Citeşte şi:

Tom Hanks, pasionat de fotografierea obiectelor pierdute, în special mănuşi. Chiar le găseşte proprietarii?

Tatăl lui Tom Hanks, martor la uciderea propriului părinte. În ce mod l-a afectat pe actor?

În ciuda faptul că n-a zburat cu Blue Origin către stele, actorul câştigător de Oscar ar putea avea totuşi intenţia de a vedea spaţiul cosmic în viitorul apropiat. Potrivit publicaţiei „USA Today”, se numără printre celebrităţile care au cumpărat bilet pentru o călătorie dintr-o serie iniţiată de miliardarul Richard Branson pe Virgin Galactic în 2014. Văzând preţul lui Bezos, vedeta s-a mulţumit cu preţul mult mai mic al biletelor de 250.000 de dolari ale Virgin Galactic.

Între timp, Bezos a pierdut recent un proces contra NASA cu Blue Origin, compania sa spaţială. Disputa a fost legată de un contract de aterizare lunară de 2,9 miliarde de dolari încheiat între agenţia spaţială şi Space X, rivalul companiei Blue Origin. Blue Origin a contestat în instanţă că acel contract n-ar fi trebuit să fie acordat exclusiv Space X.

FOTO: ShutterstockRecente

cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg