De ce Angelina Jolie nu-l poate ierta pe Brad Pitt şi cum se descurcă vedeta ca părinte unic şi mamă casnică?

9 shutterstock 180321413 jpg jpeg

După despărţirea de Brad Pitt, în anul 2016, lucrurile n-au mers prea bine între Angelina Jolie şi fostul ei soţ. În anii care au urmat, s-au zbătut să obţintă custodia asupra copiilor, luptă care s-a terminat dezamăgitor pentru Jolie. Frumoasa actriţă s-a confruntat cu provocările pandemiei care au venit la pachet cu constrângerile vieţii de mamă singură şi gospodină.

Nu este încă foarte clar motivul exact al separării celor doi actori, dar se pare că a fost vorba de mai multe neînţelegeri cumulate. Unii speculează că picătura care a umplut paharul a fost faptul că Brad şi-ar fi pierdut controlul şi l-ar fi lovit pe fiul lor Maddox Pitt, care avea atunci 16 ani. Pe de altă parte, Brad bănuieşte că presupusa lui dependenţă de alcool ar fi fost provocarea căsniciei lor. Între timp, cuplul s-a luptat pentru custodia celor şase copii ai lor, iar Jolie nu pare deloc mulţumită de decizia instanţei.

Cele două staruri au obţinut custodia comună asupra copiilor

Brad Pitt şi Angelina Jolie au oferit detalii despre cine a primit custodia copiilor lor şi se pare că instanţa s-a pronunţat în favoarea lui Brad. Aceasta a oferit fostului cuplu custodia comună a copiilor. Decizia nu-l include pe Maddox Pitt, care deja nu mai este minor şi care a fost şi victima presupusului atac violent din anul 2016. Chiar dacă Brad este mulţumit de cum s-au încheiat lucrurile, Jolie este extrem de dezamăgită. S-a spus că ei i s-a acordat doar custodia parţială din cauza mărturiei ei lipsite de credibilitate şi că această decizie s-a bazat pe mărturii extinse ale unor persoane care au stat cu copiii lor şi de ale unor profesionişti foarte respectaţi.

Ce intenţionează să facă Angelina Jolie în continuare

Potrivit publicaţiei „US Magazine‟, Angelina Jolie nu acceptă decizia instanţei şi a afirmat că nu-l va ierta niciodată, adăugând că va face tot posibilul pentru a contesta hotărârea de acordare a custodiei comune. Susţine că acest caz este departe de a se termina şi încă mai crede că justiţia va prevala. Jolie a solicitat ca judecătorul să fie descalificat din caz din cauza unei presupuse relaţii personale pe care acesta o are cu Pitt. Mai mult, ea susţine că se simte total dezamăgită de sistemul judiciar, deoarece copiii săi n-au putut depune mărturie. O sursă a declarat presei: „Angelina se concentrează pe combaterea unui sistem care nu ţine cont de toate problemele care îi afectează familia şi alte familii care se află într-o situaţie similară. Face eforturi pentru a fi sigură că alte familii nu vor fi nevoite să treacă prin ce a trecut ea‟.

2 macheta cpf 11 jpg jpeg

Cum vede Angelinei Jolie statutul de mamă casnică

Acum, că este mama a şase copii şi s-a despărţit de soţul ei, câştigătoarea premiului Oscar găseşte experienţa de mamă casnică complet diferită de ceea ce se aştepta. Pandemia i-a impus un stil de viaţă cu care nu se împacă. A avut parte şi de multe momente speciale pentru copiii ei, cum ar fi examenele de şofat ale fiicei ei, dar au arătat diferit faţă de cum ar fi fost înainte de pandemie. În plus, a observat că, în conacul ei, nu are o cameră de divertisment, ci mai degrabă mai multe locuri de plimbare şi gândire, ceea ce a ajutat-o de-a lungul carantinei impuse.

Jolie: „Simt că îmi lipsesc abilităţile unei mame tradiţionale‟

Cei şase copii au vârste diferite, de la 19 ani, cât are Maddox, şi 17 ani, cât a împlinit Pax, la 16 ani (Zahara),14 ani (Shiloh) şi 12 ani (gemenii Knox şi Vivienne). „Chiar dacă îmi doream să am mulţi copii şi să fiu mamă, da nu mi-am imaginat totul în acel sens adevărat, tradiţional‟, a spus ea. A fi casnică nu pare să fie pe placul ei. După cum indică şi personalităţile personajelor pe care a ales să le interpreteze în diverse pelicule, Angelina Jolie nu se potriveşte cu tiparul de mamă clasică, aceea care stă acasă şi se ocupă doar de copii, gătit şi dereticat. „Simt că îmi lipsesc abilităţile unei mame tradiţionale, casnice. Mă descurc pentru că ei sunt destul de rezistenţi şi mă ajută, dar nu mă pricep la asta deloc‟, a mărturisit actriţa într-un interviu oferit publicaţiei „British Vogue‟. Face echipă cu coiii şi le demostrează cât de des poate cât de mult îi iubeşte.

Ultimii ani au fost grei pentru familia ei, îndeosebi din cauza luptei pentru custodia copiilor. „M-am concentrat pe vindecarea familiei noastre. Se reface încet, ca atunci când se topeşte gheaţa‟, a spus ea. În ciuda problemelor ivite, legătura dintre Jolie şi copiii ei a rămas puternică, în ciuda lipsei abilităţilor ei de gospodină.

FOTO: ShutterstockRecente

1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg