De ce apare cuperoza?

1 60701 original jpg jpeg

După 30 de ani, tenul tău are nevoie de o îngrijire specială. Pielea începe să-şi piardă elasticitatea şi astfel apar ridurile. Cuperoza (denumită şi rozacee) îşi poate face şi ea apariţia dacă nu adopţi un regim de viaţă echilibrat. Exact cum ai auzit de atâtea şi atâtea ori: “Frumuseţea vine din interior. Ea înseamnă sănătate”.

Să vedem ce factori favorizează rozaceea şi cum o putem preveni.

Firişoarele roz sau roşiatice din jurul nărilor,obrajilor,bărbiei,pe piep sau pe gât pot fi estompate dacă foloseşti creme nutritive cu efect reparator.

Cele cu extract de castan,acid hialuronic,extract de gălbenele,iederă,avocado şi de nalbă dau rezultate foarte bune. Cosmeticienii mai spun că o alimentaţie bogată în fructe,seminţe şi nuci neprăjite (conţin omega 3,o substanţă benefică pentru ţesuturi),legume şi verdeţuri proaspete previne cuperoza.

De asemenea,frigul şi stresul,odihna tot mai puţină pot favoriza apariţia acestei afecţiuni dermatologice. Aşa că protejează-te în perioada iernii! Nu sta prea mult în frig fără un fular la gură şi fără să aplici,înainte de a ieşi din casă,o cremă protectoare.

În cazul în care cuperoza devine cronică,dermatologul îţi poate prescrie unguente cu antibiotice. Tratamentele laser pot face şi ele minuni.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg