De ce divorțează vedetele? Angelina Jolie: „E numai vina mea!”

Orice despărțire a unui cuplu bine sudat de la Hollywood zguduie din temelii showbizul internațional. Presa de scandal încearcă să descopere posibile infidelități, trădări sau neînțelegeri răsunătoare, care să fi cauzat ruptura dintre cele două staruri.

vedete Hollywood jpg

De cele mai multe ori, celebritățile nu vor să dezvăluie motivul real pentru care au renunțat la un mariaj. Câteodată, însă, au câte un moment de sinceritate dezarmantă și vorbesc liber despre divorțul lor. Ce spun atunci, pe cineva dau vina pentru despărțirea de cel pe care-l numeau până atunci sufletul lor pereche?

Gwyneth Paltrow & Chris Martin

Divorțul actriței de liderul trupei Coldplay a apărut pe nesimțite, la 13 ani de mariaj. Comunicatul lor comun de presă, în care anunțau despărțirea lor, a făcut înconjurul lumii, însă nu ne oferea destule informații, astfel încât să ne dăm seama ce n-a mai funcționat în cuplul lor. Totuși, muzicianul a ținut să facă ulterior câteva precizări și, de fapt, a luat întreaga vină asupra lui.

„N-aș folosi cuvântul «cădere nervoasă». A fost mai mult o conștientizare că era momentul unei maturități, de fapt… Dacă nu te poți deschide, nici nu poți sesiza minunea care se întâmplă în interiorul tău. Așa că poți fi cu cineva minunat, dar, din cauza propriilor probleme, nu te poți bucura de asta așa cum trebuie”, dezvăluie Chris într-un moment de maximă sinceritate.

„Acum doi ani eram la pământ, pentru că, pe bune, nu mă puteam bucura de lucrurile minunate din viața mea și purtam cu mine toată această povară. N-am fost destul de vulnerabil, iar lucrul acesta mi-a cauzat numai probleme. Dacă nu permiți să primești iubire nici nu ești capabil să oferi iubire”, a conchis fostul soț al lui Gwyneth.

Angelina Jolie & Brad Pitt

Cei doi actori au devenit un cuplu în 2005, dar au ajuns la altar abia în 2014. La numai doi ani de la nunta lor, au divorțat, spre stupoarea noastră, a tuturor. Amândoi și-au asumat vina pentru destrămarea relației lor, însă Brad a ținut să menționeze că alcoolismul său a jucat un rol important în despărțirea lor.

„M-am lăsat de toate, mai puțin de băutură, atunci când mi-am întemeiat o familie”, a declarat Pitt. „Consumam prea mult alcool, devenise deja o problemă asta. Și sunt tare bucuros că a trecut de-acum o jumătate de an de când m-am lăsat de băut și am început să simt tot felul de chestii. Cred că toate astea fac parte din provocarea pe care o au toți oamenii – fie negi toată viața ta că ai o problemă, fie recunoști asta și evoluezi”, a conchis superstarul hollywoodian.

În tot acest timp, Angelina și-a asumat și ea întreaga responsabilitate pentru divorțul de tatăl celor șase copii ai ei: „E numai vina mea! Ne-am întâlnit când lucram împreună și am colaborat atât de bine!... Îmi doream să facem tot felul de lucruri împreună!... Mă gândeam că va fi un mod minunat de-a comunica, atunci când am lucrat împreună la By the Sea. Într-o anumită privință chiar a fost, însă, în altă privință, am ajuns să descoperim tot felul de chestii despre noi. Purtam cu noi o greutate imensă, în timpul filmărilor, și nu era de la film…”, a declarat Jolie.

Jennifer Garner & Ben Affleck

Cei doi actori s-au apropiat unul de altul la începutul anilor 2000, au devenit un cuplu în 2004 și și-au oficializat idila tot în acel an. În 2017, erau deja divorțați. Ce s-a întâmplat între cele două vedete îndrăgite? Jennifer a vorbit, în revista Vanity Fair, despre mariajul ei cu tatăl celor trei copii ai ei și cauza divorțului său.

„El este marea dragoste a vieții mele! Ce să fac dacă așa e?! Este cel mai inteligent om pe care-l știu, cel mai fermecător, cel mai generos. E un tip complicat. Tot timpul mă gândesc că, atunci când e în toane bune, te simți cel mai fericit om de pe pământ. Iar, atunci când e prost dispus, ești și tu complet nefericit. De fapt, îți poate umbri cu totul întreaga existență…”, a dezvăluit Garner, care a ținut să completeze cu câteva mărturisiri pentru o publicație australiană.

„N-aș fi ales această viață pentru mine și copiii mei. N-aș fi ales să fiu singură sau în această poziție, dacă aș fi avut încotro. E ceva la care lucrăm intens. N-am avut întâlniri amoroase post-divorț, nu mă interesează acest aspect. Lumea vrea să mă cupleze în stânga și în dreapta, iar eu nu-mi doresc așa ceva”, spunea vedeta cu ceva timp în urmă.

Din păcate, ca în cazul lui Brad Pitt, și mariajul lui Ben Affleck s-a încheiat din cauza dependenței lui de alcool, lucru pe care până și actorul l-a făcut public.

vedete Hollywood jpg
Angelina Jolie shutterstock 301022870 jpg
jennifer garner shutterstock 284814890 jpg
gwyneth paltrow 1 shutterstock 183447341 jpg

Foto - Shutterstock



Recente

Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana  jpg