Vedete complexate de propriul corp. Angelina Jolie: „Arăt ca o păpușă Muppet‟

Când vorbim de vedetele internaționale, ne așteptăm ca ele să fie mulțumite de aspectul lor fizic. Mai ales că au la dispoziție cele mai bune tratamente corporale, nutriționiști și antrenori de fitness. Ei bine, acest lucru nu este mereu valabil. Cine ar fi crezut că Angelina Jolie se consideră o vedetă „imperfectă‟!? 

image

FOTO: Shutterstock, Pinterest 

Vedetele de la Hollywood sunt prezentate ca idealuri de frumusețe ale zilelor noastre. Și asta pe bună dreptate! Pentru că din fața televizorului, vedetele de pe covorul roșu au trăsături angelice și siluete impecabile, bine lucrate în sala de fitness. În realitate, multe dintre ele, mai degrabă, sunt complexate de propriul corp. De pildă, Angelina Jolie se compară cu o „păpușă Muppet‟, iar Jessica Alba crede că are șolduri mari. Și acestea sunt doar o parte dintre vedetele care se consideră a fi „imperfecte‟. 

Kate Moss: „Am picioare arcuite‟

Fiind una dintre cele mai apreciate fotomodele, am crede că arată impecabil în orice obiect vestimentar. În schimb, Kate Moss a dezvăluit că evită să poarte rochii scurte. „Am picioarele arcuite. Pur și simplu, nu îmi place‟, a spus ea, potrivit Brightside. Acest complex nu a împiedicat-o să devină unul dintre cele mai bine plătite modele din lume. 

Jessica Alba -„Sâni lăsați‟ și „șolduri mari‟

Actrița Jessica Alba a fost inclusă de multe ori pe listele celor mai frumoase femei din lume. Însă, în anul 2012, ea a spus că este complexată de șoldurile sale mari, dar și de sânii lăsați.

Rihanna - Celulita, o problemă

În ceea ce privește aspectul fizic, artista emană multă încredere, însă atunci când i s-a cerut să descrie ziua perfectă din viața ei, artista a spus: „Ziua în care mă voi trezi fără celulită‟. 

Bella Hadid, complexată de Sprâncene

Tânăra, în vârstă de 25 de ani, a mărturisit că întotdeauna a fost complexată de sprâncenele sale. Ea a spus că a moștenit de la tatăl său sprâncenele subțiri, lucru care a deranjat-o în copilărie. 

Angelina Jolie - Zâmbetul

Sondajele spun că Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase actrițe și, datorită acestui lucru, nu ne putem imagina că ar putea fi complexată de aspectul ei fizic. În realitate, ea consideră că arată amuzant atunci când râde: „Uneori, cred că arăt ca o păpușă Muppet amuzantă‟, scrie Brightside. Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg