Vedete complexate de propriul corp. Angelina Jolie: „Arăt ca o păpușă Muppet‟

Când vorbim de vedetele internaționale, ne așteptăm ca ele să fie mulțumite de aspectul lor fizic. Mai ales că au la dispoziție cele mai bune tratamente corporale, nutriționiști și antrenori de fitness. Ei bine, acest lucru nu este mereu valabil. Cine ar fi crezut că Angelina Jolie se consideră o vedetă „imperfectă‟!? 

image

FOTO: Shutterstock, Pinterest 

Vedetele de la Hollywood sunt prezentate ca idealuri de frumusețe ale zilelor noastre. Și asta pe bună dreptate! Pentru că din fața televizorului, vedetele de pe covorul roșu au trăsături angelice și siluete impecabile, bine lucrate în sala de fitness. În realitate, multe dintre ele, mai degrabă, sunt complexate de propriul corp. De pildă, Angelina Jolie se compară cu o „păpușă Muppet‟, iar Jessica Alba crede că are șolduri mari. Și acestea sunt doar o parte dintre vedetele care se consideră a fi „imperfecte‟. 

Kate Moss: „Am picioare arcuite‟

Fiind una dintre cele mai apreciate fotomodele, am crede că arată impecabil în orice obiect vestimentar. În schimb, Kate Moss a dezvăluit că evită să poarte rochii scurte. „Am picioarele arcuite. Pur și simplu, nu îmi place‟, a spus ea, potrivit Brightside. Acest complex nu a împiedicat-o să devină unul dintre cele mai bine plătite modele din lume. 

Jessica Alba -„Sâni lăsați‟ și „șolduri mari‟

Actrița Jessica Alba a fost inclusă de multe ori pe listele celor mai frumoase femei din lume. Însă, în anul 2012, ea a spus că este complexată de șoldurile sale mari, dar și de sânii lăsați.

Rihanna - Celulita, o problemă

În ceea ce privește aspectul fizic, artista emană multă încredere, însă atunci când i s-a cerut să descrie ziua perfectă din viața ei, artista a spus: „Ziua în care mă voi trezi fără celulită‟. 

Bella Hadid, complexată de Sprâncene

Tânăra, în vârstă de 25 de ani, a mărturisit că întotdeauna a fost complexată de sprâncenele sale. Ea a spus că a moștenit de la tatăl său sprâncenele subțiri, lucru care a deranjat-o în copilărie. 

Angelina Jolie - Zâmbetul

Sondajele spun că Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase actrițe și, datorită acestui lucru, nu ne putem imagina că ar putea fi complexată de aspectul ei fizic. În realitate, ea consideră că arată amuzant atunci când râde: „Uneori, cred că arăt ca o păpușă Muppet amuzantă‟, scrie Brightside. 



Recente

Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg