De ce Kate Middleton nu va fi niciodată regină. Diferenţa dintre ea şi Elisabeta a II-a

1 kate regina jpg jpeg

Kate Middleton (37 de ani) s-a căsătorit cu Prinţul William în 2011 şi a primit titlul de Ducesă de Cambridge. Deşi a intrat cu acte în regulă în Casa Regală Britanică şi a început să fie tot mai iubită de englezi, soţia Prinţului William nu îşi poate face mari speranţe că va ajunge regină, când William va ocupa scaunul regal.

Prinţul William este al doilea pe linia de aşteptare la ocuparea tronului, după tatăl său, Prinţul Charles (71 de ani). Şansele să devină rege, la un moment dat în viaţă, sunt reale. Nu acelaşi lucru putem spune despre Kate. Mulţi cred că Ducesa de Cambridge va deveni regină odată cu încoronarea soţului ei, dar lucrurile nu stau chiar aşa.

5 kate si william jpg jpeg

Nu îndeplineşte o condiţie importantă

Suverana Angliei, Regina Elisabeta a II-a s-a născut prinţesă şi a fost prima în linie spre scaunul regal. Kate Middleton, spre deosebire de Regină, a intrat în Familia Regală Britanică prin căsătoria cu Prinţul William.

3 kate si regina jpg jpeg

Prin urmare, la fel cum s-a întâmplat în cazul celorlalţi soţi de monarhi britanici, Kate va primi titlul şi va fi cunoscută drept Regină Consoartă.

5 kate jpg jpeg

Există anumite reguli în Familia Regală cu privire la titlurile purtate de soţii regilor. Când o regină se căsătoreşte, este scris ca partenerul ei să primescă titlul de Prinţ Consort.

Partenerul de viaţă al Reginei Victoria, Albert, a primit acest titlu în secolul al XIX-lea, iar acum titulatura este deţinută de Prinţul Philip, soţul actualei regine Elisabeta a II-a.

De ce Diana a devenit după mariaj prinţesă, iar Kate ducesă?

Când o persoană se căsătoreşte cu un membru din Familia Regală, în mod normal preia titlul partenerului. Cu toate acestea, Meghan Markle a devenit Ducesa de Sussex după ce s-a căsătorit cu Prinţul Harry, în 2018, în timp ce Sophie Rhys-Jones a devenit Sophie, Contesa de Wessex, după ce s-a căsătorit cu Prinţul Edward, în 1999.

2 kate si diana jpg jpeg

Pe de altă parte, ca urmare a căsătoriei cu Prinţul Charles, Lady Diana Spencer a devenit Diana, Prinţesa Galilor.

Din acest motiv, unii fani regali s-au întrebat de ce nu s-a întâmplat acelaşi lucru şi în cazul lui Kate, aceasta devenind ducesă şi nu prinţesă.

5 kate si william jpg jpeg

În realitate, în documentele oficiale, Kate Middleton poartă titlul soţului ei, însă, utilizarea publică a acestei denumiri este rezervată membrilor regali născuţi în Familia Regală. În plus, pe certificatele de naştere ale copiilor ei, la ocupaţie, Kate apare ca fiind „Prinţesa Regatului Unit”.

@instagram  Recente

turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg
Click! pentru femei Nr  14   7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
Julia Roberts, Emma Roberts jpeg