De ce să ţii cont dacă iei suplimente de frumuseţe

1 73575 original jpg jpeg

Suplimentele de frumuseţe, o invenţie recentă, au început să câştige din ce în ce mai multă popularitate în ultimul timp. Îţi promit o piele strălucitoare, un păr sănătos şi unghii frumoase şi rezistente. Totuşi, este bine să ţii cont de câteva aspecte:

Nu te aştepta la miracole peste noapte

Reclamele îţi pot vinde iluzia miracolelor rapide,însa nu ar trebui să te aştepţi la schimbări de pe o zi pe alta. Rezultatele nu sunt garantate,aşa ca indicat ar fi sa nu depinzi de ele şi în paralel să incluzi în dieta ta zilnică fructele şi legumele,care îi vor da pielii tale o strălucire naturală.

Alege în ce scop le iei

Pe piaţă sunt în prezent sute desuplimente,care promit o mulţime de beneficii. Alegerea corectă a suplimentelor potrivite pentru tine este extrem de importantă şi se face în funcţie de nevoile tale. Trebuie să ştii clar scopul pentru care le iei şi să fii atentă la ingredientele pe care le conţin. Experţii din domeniu susţin că suplimentele funcţioneaza doar dacă există deficienţe în corp.

Consultă-te cu doctorul tău

Vorbeşte cu doctorul tău de fiecare dată când te confrunţi cu probleme ale pielii,ale părului sau ale unghiilor. Dacă nu ştii ce suplimente să alegi,spune-i ce problemă ai şi el îţi va recomanda suplimentul potrivit. Spune-i ce medicamente sau ce alte vitamine iei.

Cu cât mai multe,cu atât mai bine

Multe persoane consideră că mai mult este întodeauna mai bine,însă nu este un lucru valabil şi în cazul suplimentelor de frumuseţe. Dacă consideri că mai multe tipuri de suplimente îţi vor spori frumuseţea,este un lucru greşit. Luate în cantităţi mari,pot duce la serioase probleme de sănătate.

Consumă nutrienţii potriviţi

Dacă te confrunţi cu probleme cu părul sau îţi doreşti o podoabă capilară demnă de admiraţie,ai putea să apelezi la pastilele cu biontină în locul suplimentelor. Pentru o piele lipsită de imperfecţiuni,ia suplimente probiotice care vor îţi vor îmbunătaţi elasticitatea pielii. Pe lângă pastile,poţi recurge şi la metode naturale pentru beneficii maxime.

Păstrează-ţi calmul

Ar trebui să eviţi pe cât posibil motivele de stres,pentru că stresul poate duce la schimbări neaşteptate în corp,care se vor răsfrânge apoi şi asupra pielii tale. Dacă nivelul de stres este crescut,suplimentele nu vor avea niciun efect.

Când să le iei

Se recomandă să se ia între mese,ca zahărul din mâncare să nu afecteze absorbţia tabletei cu suplimente. Însa cel mai indicat este să respecţi indicaţiile trecute în prospect sau sfatul medicului.Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg