De ce să ţii cont dacă iei suplimente de frumuseţe

1 73575 original jpg jpeg

Suplimentele de frumuseţe, o invenţie recentă, au început să câştige din ce în ce mai multă popularitate în ultimul timp. Îţi promit o piele strălucitoare, un păr sănătos şi unghii frumoase şi rezistente. Totuşi, este bine să ţii cont de câteva aspecte:

Nu te aştepta la miracole peste noapte

Reclamele îţi pot vinde iluzia miracolelor rapide,însa nu ar trebui să te aştepţi la schimbări de pe o zi pe alta. Rezultatele nu sunt garantate,aşa ca indicat ar fi sa nu depinzi de ele şi în paralel să incluzi în dieta ta zilnică fructele şi legumele,care îi vor da pielii tale o strălucire naturală.

Alege în ce scop le iei

Pe piaţă sunt în prezent sute desuplimente,care promit o mulţime de beneficii. Alegerea corectă a suplimentelor potrivite pentru tine este extrem de importantă şi se face în funcţie de nevoile tale. Trebuie să ştii clar scopul pentru care le iei şi să fii atentă la ingredientele pe care le conţin. Experţii din domeniu susţin că suplimentele funcţioneaza doar dacă există deficienţe în corp.

Consultă-te cu doctorul tău

Vorbeşte cu doctorul tău de fiecare dată când te confrunţi cu probleme ale pielii,ale părului sau ale unghiilor. Dacă nu ştii ce suplimente să alegi,spune-i ce problemă ai şi el îţi va recomanda suplimentul potrivit. Spune-i ce medicamente sau ce alte vitamine iei.

Cu cât mai multe,cu atât mai bine

Multe persoane consideră că mai mult este întodeauna mai bine,însă nu este un lucru valabil şi în cazul suplimentelor de frumuseţe. Dacă consideri că mai multe tipuri de suplimente îţi vor spori frumuseţea,este un lucru greşit. Luate în cantităţi mari,pot duce la serioase probleme de sănătate.

Consumă nutrienţii potriviţi

Dacă te confrunţi cu probleme cu părul sau îţi doreşti o podoabă capilară demnă de admiraţie,ai putea să apelezi la pastilele cu biontină în locul suplimentelor. Pentru o piele lipsită de imperfecţiuni,ia suplimente probiotice care vor îţi vor îmbunătaţi elasticitatea pielii. Pe lângă pastile,poţi recurge şi la metode naturale pentru beneficii maxime.

Păstrează-ţi calmul

Ar trebui să eviţi pe cât posibil motivele de stres,pentru că stresul poate duce la schimbări neaşteptate în corp,care se vor răsfrânge apoi şi asupra pielii tale. Dacă nivelul de stres este crescut,suplimentele nu vor avea niciun efect.

Când să le iei

Se recomandă să se ia între mese,ca zahărul din mâncare să nu afecteze absorbţia tabletei cu suplimente. Însa cel mai indicat este să respecţi indicaţiile trecute în prospect sau sfatul medicului.Recente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!