De ce Sam Asghari, logodnicul lui Britney Spears, îi este recunoscător cântăreţei

5 britney si sam jpg jpeg

La începutul lunii septembrie, cântăreaţa Britney Spears şi-a bucurat fanii cu vestea că se va logodi cu actorul Sam Asghari. Artista şi-a găsit fericirea în braţele iubitului ei, iar Sam are, la rândul său, motive să îi mulţumească lui Britney.

Britney Spears (39 de ani) şi Sam Asghari (27 de ani) s-au cunoscut în anul 2016, pe platourile de filmare ale unui videoclip. Sam este actor şi antrenor de fitness, s-a născut în Teheran, Iran, iar la vârsta de 12 ani s-a mutat în Los Angeles. Potrivit presei internaţionale, iubitul cu 12 ani mai tânăr o ţine în formă pe Britney, asta pentru că, din dragoste pentru el, artista a început să facă sport pentru a arăta exemplar.

Citeşte şi: VIDEO Ooops, a făcut-o din nou! După două mariaje nereuşite, Britney Spears s-a logodit cu iubitul ei

Din cauza faptului că Britney Spears a fost până acum sub tutela tatălui ei, artista a fost împiedicată să se căsătorească cu Sam sau să aibă alţi copii, însă după luni de proceduri judiciare, Britney a câştigat lupta acerbă, a ieşit de sub tutela lui Jamie Spears şi îşi poate, în final, oficializa relaţia cu Sam:

„Sunt atât de fericit pentru ea, am fost o coloană vertebrală pentru ea, dar totul a depins de Britney‟, a spus Sam, la premiera filmului „House of Gucci‟. „Ea a fost o stâncă, mă inspiră, îşi iubeşte fanii, aşa că fanii şi efortul ei, fac ca totul să fie posibil. Mă bucur mult pentru ea‟, a completat actorul.

El a spus că a crezut „absolut‟ că Britney va câştiga bătălia juridică: „Este uimitor pentru mine să simt atât de multă dragoste pentru ea şi să văd câţi oameni o iubesc, datorită faptului că şi ea a oferit dragoste altor oameni. Ei doar i-o dau înapoi‟, a spus Sam, care a mărturisit în cadrul aceluiaşi eveniment că îi este şi extrem de recunoscător cântăreţei pentru un lucru special din viaţa lui.

Sam: „Vreau să îi mulţumesc lui Britney atât de mult pentru că...‟

În acest moment, pe lângă faptul că lucrează la planificarea nunţii lor, Asghari îşi continuă cariera de actor. El a apărut recent în „Black Monday‟, după „Hacks‟. De asemenea, are un rol în „Hot Seat‟, un viitor thriller, cu Mel Gibson şi Shannen Doherty, în rolurile principale.

Citeşte şi: Britney Spears a devenit mamă la numai 23 de ani. Provocările maternităţii pentru Prinţesa Pop

„Îmi trăiesc viaţa şi acum trăiesc un moment grozav. Vreau doar să îi mulţumesc lui Britney atât de mult pentru că m-a pus pe hartă în acest domeniu şi, pentru tot ce a făcut pentru mine... Ea mă ajută în carieră. M-a ajutat atât de mult cu asta. Să fim realişti acum, nu?‟, a mărturisit Sam, cu recunoştinţă.

În plus, Sam a oferit un mic detaliu în ceea ce priveşte nunta lor. El a mărturisit că designerul Donatella Versace va realiza rochia de mireasă a lui Britney: „Este atât de bună‟, a spus el despre Versace. „Britney o iubeşte‟.

Sursă foto: Pinterest Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg