De ce se irită pielea sensibilă

1 75187 original jpg jpeg

Femeile care au pielea sensibilă trebuie să acorde mai multe atenţie îngrijirii, comparativ cu cele are au tenul uscat sau normal. De ce? Ele trebuie să fie foarte atente la produsele pe care le aplică pe tegument, pentru a evita iritarea.

Iată ce duce la iritarea pielii sensibile: 

Produsele care conţin alcool 

Multe tonere sau loţiuni conţin alcool şi ceea ce multe dintre noi nu ştim este că alcoolul este foarte iritant pentru pielea sensibilă. Aşadar, trebuie evitat orice produs care are un procent ridicat de alcool sau foloseşte-le pe cele care nu au acest ingredient. 

Parfumurile din unele produse cosmetice pot irita pielea sensibilă

Unele produse de înfrumuseţare conţin parfumuri care afectează pielea sensibilă. Pentru a preveni iritarea, evită cremele care au parfum. 

Sulfatul care există în produsele de curăţare poate irita pielea sensibilă 

Femeile cu piele sensibilă ar trebui să evite produsele de curăţare destinate îngrijirii feţei, corpului şi chiar gurii, deoarece acestea conţin foarte multe substanţe chimice. Cea mai bună alegere este un săpun cu ingrediente naturale, care este acum disponibil în toate magazinele. 

Măştile exfoliante dure

Pielea sensibilă nu poate rezista în faţa măştilor exfoliante care sunt aplicate dur pe faţă. Găseşte o altă modalitate de a le aplica sau prepară amestecul din ingrediente mai puţin dure.

Crema cu protecţie solară ar putea irita pielea sensibilă 

Evită produsele de protecţie solară care conţin o mulţime de substanţe chimice, deoarece acestea sunt foarte dăunătoare pentru pielea ta sensibilă. Un alt sfat: atunci când alegi o protecţie solară, alege una care să te protejeze de razele solare ultraviolete. 

Lămâia poate cauza iritarea pielii

Lămâia nu este recomandată persoanelor cu tenul sensibil. Aşadar, evită produsele care conţin lămâia ca ingredient şi nu o mai folosi în reţetele de măşti naturale, pe care le prepari chiar tu acasă. 

Credit foto: www.whiteteamedspa.comRecente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg