Delia are propriul ritual de compunere a pieselor

1 77540 original jpg jpeg

Multe dintre versurile compuse de Delia şi fredonate în ultimii ani de o mulţime de români au fost inspirate din experienţe cât se poate de personale, după cum chiar jurata „X Factor” povesteşte. 

Artista a mărturisit că melodiile sale devenite hituri au luat naştere printr-un ritual în care se regăsesc, invariabil, aceleaşi elemente. ”Muzica este terapie, e o vindecare. Eu am scris multe piese într-un soi de terapie. Eu, un pix, o foaie şi un pian”, a explicat jurata X Factor.

Într-un astfel de moment creativ, au apărut melodii devenite celebre, precum ”Verde împărat” sau ”Cine m-a făcut om mare” şi, după cum spune Delia, multe dintre ele au ieşit la iveală dintr-o suflare. ”În momentul în care îmi vine inspiraţia, îmi ia cam o oră să pun totul într-o formă, apoi totul ţine de detalii!”, a povestit Delia.

Cât despre versuri, unele au o semnificaţie aparte pentru artistă. ”Au ieşit la iveală multe lucruri pe care le-am simţit de-a lungul vieţii, mai ales de-a lungul copilăriei. E foarte plăcut să stai să scotoceşti prin sertarele cu amintiri şi să pui pe hârtie nişte lucruri nespuse atunci când erai mic şi nu te băga nimeni în seamă”, a mai spus Delia, care în curând va lansa şi videoclipul piesei ”Verde împărat”.

Sursa foto: novatv.roRecente

Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg