Descoperă secretul tinereţii şi frumuseţii femeilor japoneze!

1 61073 original jpg jpeg

Femeile japoneze folosesc de secole un remediu simplu care le ajută să-şi menţină tinereţea. Este vorba despre o reţetă de mască facială specifică acestui popor, care are efecte remarcabile asupra tenului.

Pentru ştergerea anilor de pe chip,femeile japoneze folosesc orez,deoarece este bogat în vitamine din complexul B care stimulează creşterea şi refacerea celulelor pielii,încetinesc procesul de îmbătrânire prematură şi îmbunătăţesc fluxul sangvin în straturile superficiale ale pielii.

Cum se prepară masca

Ai nevoie de 2-3 linguri de orez brut pe care trebuie să-l fierbi până când se înmoaie. Apoi,pune orezul într-un bol,clăteşte-l bine,după care adaugă peste o lingură de lapte cald şi o lingură de miere.Masca se aplică pe faţa curată şi se lasă să acţioneze o jumătate de oră.Poţi folosi şi apa în care ai preparat orezul,deoarece japonezii susţin că este bogată în antioxidanţi şi are capacitatea de a absorbi razele ultraviolete. De asemenea,aceasta conţine şi cupru,care încetineşte formarea melaninei,prevenind astfel hiperpigmentarea pielii din cauza expunerii la soare. Apa în care ai fiert orezul poate fi ţinută la frigider cel mult 4 zile şi se foloseşte de două ori pe zi,dimineaţa şi seara,ca loţiune de faţă.După utilizarea acestei măşti faciale,pielea devine mai catifelată,mai luminoasă şi mai curată. Pentru a obţine toate aceste efecte benefice,foloseşte ingrediente de calitate.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg