Descoperă tratamentul care îţi întinereşte tenul!

1 69621 original jpg jpeg

Pentru o piele catifelată şi strălucitoare, tenul tău are nevoie de un aport ridicat de vitamine, minerale şi alte substanţe nutritive. Pe lângă o alimentaţie cât mai naturală , un pas esenţial este şi îngrijirea atentă a tenului.

Poţi avea un ten lipsit de riduri cu o singură infuzie Intraceuticals Atoxelene.Cu acest tratament,liniile de expresie devin mai netede,mai ferme şi reduse în mod vizibil,conturul ochilor mai definit iar buzele rotunjite.

Cum acţionează tratamentul

Infuzia conţine acid hialuronic uşor şi o combinaţie puternică de vitamine,antioxidanţi şi un ingredient-minune:Argireline. Acidul hialuronic ajută la hidratarea imediată a tenului,rezultând într-o fermitate sporită,riduri şi linii fine reduse şi contururi faciale îmbunătăţite. Substanţa cunoscută sub numele de Argilerine are ca ţintă liniile expresiei,asigurând fermitate şi elasticitate sporită pielii.

Infuzia Atoxelene se combină foarte bine cu infuzia de întinerire Rejuvenate,asigurând o hidratare şi vitalitate sporită pentru întreaga faţă. Deşi este complementară,beneficiile tratamentului sunt îmbunătăţite vizibil.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg