Diana Bişinicu, fina lui Marcel Toader, mesaj sfâşietor: ”Of, Naşu! Te-ai grăbit să pleci”

1 67669982 2342341945979644 1965077349011554304 o jpg jpeg

Familia, prietenii şi apropiaţii lui Marcel Toader se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum. Sunt sfâşiaţi de durere după ce fostul impresar s-a stins din viaţa, la doar 56 de ani, în urma unui infarct.

Diana Bişinicu nu-şi revine din şoc şi a postat pe internet un mesaj emoţionant. Artista şi soţul ei au fost cununaţi de Marcel Toader. El şi soţia sa de la acea vreme, Gabriela Cristea, le-au fost naşi de cununie.

”Of, Naşu! Te-ai grăbit să pleci prea devreme dintre noi! De cinci ore vreau să scriu ceva şi nu îmi găsesc cuvintele! Îmi aduc aminte ziua de 6 mai 2012 când ne-am întâlnit să va cerem de naşi! Entuziasmul tău, atitudinea ta părintească, veselia ta, percepţia ta despre familie la momentul acela m-a făcut să simt că o alegere mai bună nu puteam face! Şi nu, nu puteam face deoarece pentru noi ai fost mereu acolo…. oricând! Când Riana (n.r. fiica Dianei) era micuţă şi se temea puţin de atitudinea ta impozantă îi spuneai că atunci când va creşte veţi fi cei mai buni prieteni, dar nu, nu veţi mai fi! Însă sunt sigură că vei veghea asupra ei şi a familiei tale care a rămas secată de durere! M-ai condus la altar pentru a-mi încredinţa mâna lui Cătălin, ne-ai pus cununiile pe cap, ne-ai adus copilul în rândul creştinilor, pentru acestea şi pentru toată dragostea ta îţi MULŢUMESC şi îmi doresc din tot sufletul să fi simţit preţuirea noastră în cei 7 ani de când ai devenit părintele nostru spiritual! Sunt onorată că SUNT fină TA! Drum lin la stele, Naşule! ?”, a scris Diana Bişinicu pe contul său de Facebook.

Citeşte şi: Mama lui Marcel Toader a aflat de la tv că fiul ei a murit

Marcel Toader s-a stins fulgerător, în timp ce se afla într-o vizită la nişte prieteni. A acuzat stări de rău, după care s-a prăbuşit la pământ.  Medicii chemaţi să-i ofere primul ajutor l-au resuscitat minute bune, însă în final i-au constatat decesul.

Marcel Toader a fost depus la capela cimitirului Bellu, iar trupul său va ajunge la Constanţa, acolo unde va fi înmormântat. Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg