Diana Bişinicu, fina lui Marcel Toader, mesaj sfâşietor: ”Of, Naşu! Te-ai grăbit să pleci”

1 67669982 2342341945979644 1965077349011554304 o jpg jpeg

Familia, prietenii şi apropiaţii lui Marcel Toader se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum. Sunt sfâşiaţi de durere după ce fostul impresar s-a stins din viaţa, la doar 56 de ani, în urma unui infarct.

Diana Bişinicu nu-şi revine din şoc şi a postat pe internet un mesaj emoţionant. Artista şi soţul ei au fost cununaţi de Marcel Toader. El şi soţia sa de la acea vreme, Gabriela Cristea, le-au fost naşi de cununie.

”Of, Naşu! Te-ai grăbit să pleci prea devreme dintre noi! De cinci ore vreau să scriu ceva şi nu îmi găsesc cuvintele! Îmi aduc aminte ziua de 6 mai 2012 când ne-am întâlnit să va cerem de naşi! Entuziasmul tău, atitudinea ta părintească, veselia ta, percepţia ta despre familie la momentul acela m-a făcut să simt că o alegere mai bună nu puteam face! Şi nu, nu puteam face deoarece pentru noi ai fost mereu acolo…. oricând! Când Riana (n.r. fiica Dianei) era micuţă şi se temea puţin de atitudinea ta impozantă îi spuneai că atunci când va creşte veţi fi cei mai buni prieteni, dar nu, nu veţi mai fi! Însă sunt sigură că vei veghea asupra ei şi a familiei tale care a rămas secată de durere! M-ai condus la altar pentru a-mi încredinţa mâna lui Cătălin, ne-ai pus cununiile pe cap, ne-ai adus copilul în rândul creştinilor, pentru acestea şi pentru toată dragostea ta îţi MULŢUMESC şi îmi doresc din tot sufletul să fi simţit preţuirea noastră în cei 7 ani de când ai devenit părintele nostru spiritual! Sunt onorată că SUNT fină TA! Drum lin la stele, Naşule! ?”, a scris Diana Bişinicu pe contul său de Facebook.

Citeşte şi: Mama lui Marcel Toader a aflat de la tv că fiul ei a murit

Marcel Toader s-a stins fulgerător, în timp ce se afla într-o vizită la nişte prieteni. A acuzat stări de rău, după care s-a prăbuşit la pământ.  Medicii chemaţi să-i ofere primul ajutor l-au resuscitat minute bune, însă în final i-au constatat decesul.

Marcel Toader a fost depus la capela cimitirului Bellu, iar trupul său va ajunge la Constanţa, acolo unde va fi înmormântat. Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg