Diana Munteanu, despre viaţa amoroasă: „Într-o relaţie, da! Dar mireasă, cu tot ce presupune asta, nuntă... nu!“

5 dsc 2288 ok jpg jpeg

De ani buni, reuşeşte performanţa de-a rămâne în topul celor mai frumoase prezentatoare de televiziune şi de-a fi mereu în prim-plan, ca parte a familiei Antenei 1.

După o mică pauză, o revedem la „Neatza de weekend“, la fel de sexy şi cu zâmbetul pe buze. Iată câteva dintre secretele tonusului ei de invidiat!

Mulţi s-au îngrăşat în timpul izolării, tu în schimb ai rămas la fel de în formă. Cum reuşeşti să fii atât de disciplinată cu sportul şi nutriţia?

Mulţumesc pentru compliment! Aş spune că sunt chiar mai fit decât eram acum un an. (zâmbeşte) Da, pentru că mi-am spus că, dacă tot stăm acasă, să fac ceva bun şi sănătos şi, începând din perioada aia, împreună cu David, ne-am făcut un program zilnic de antrenament. Au fost zile când ne-am antrenat şi de două ori pe zi şi a fost minunat. Pentru mine, sportul şi mâncarea sănătoasă sunt stil de viaţă, ceva ce a devenit normalitate. Iar disciplina este ceva ce s-a format în anii de şcoală, atunci când făceam sport de performanţă şi care, iată, m-a ajutat să rămân aşa.

Unii ar spune că eşti prea slabă. Care ar fi replica ta?

La 1,71 metri, am 53,5 kilograme, ceea ce, în orice altă ţară, ar fi considerată o greutate absolut normală. Şi, până la urmă, fiecare trebuie să fie aşa cum se simte cel mai bine în pielea lui!

Te ştiu o maestră a prăjituritului. Cum faci să rezişti tentaţiei? Guşti puţin, te ţii departe sau e vorba de ingrediente?

Îmi place să fac prăjituri, de fapt, mai mult plăcinte şi checuri, le fac cu drag pentru David şi prieteni dar, în ceea ce mă priveşte, întotdeauna mi-a plăcut dulcele concentrat. Adică prefer o bucată de ciocolată unei amandine oricând! Sigur, dacă îmi e poftă de o clătită sau mai ştiu eu ce, mănânc! Am grijă să echilibrez şi cred că despre asta este vorba, de fapt, despre echilibru! Trebuie să ai măsură în toate! Hai că am vorbit ca mama. (râde)

Dar cum ai ajuns să renunţi complet la zahăr şi carbohidraţi?

Nu am renunţat complet! La zahăr chiar nu! Mănânc ciocolată dimineaţă, când beau cafeaua, iar la îngheţată nu pot şi nici nu vreau să renunţ! Mănânc îngheţată de minim două ori pe săptămână. Dar, în zilele în care fac asta, am grijă la celelalte lucruri... şi fac mai mult sport! Carbohidraţi nu mănânc foarte des pentru că, din fericire, nu-mi place pâinea şi nici produsele de patiserie. Ştiu, e puţin noroc aici!

Chiar înainte de pandemie, ai fost la „Chefi la cuţite“ cu un saganaki apetisant. Te mai inspiri din reţetele chefilor?

Da, sunt pentru mine întotdeauna inspiraţie! Şi găseşti reţete de tot felul! Creveţii saganaki sunt specialitatea casei, îi gătesc destul de des. Bine, mi-e şi puţin dor de Grecia, recunosc.

Dar fiului tău ce-i place cel mai mult să-i pregăteşti?

David mănâncă orice! Îi plac ciorbele şi mâncărurile cu sos, pastele şi dulciurile făcute în casă. Preferata lui e „supa de pui à la grec“.

Cum e David la vârsta de 12 ani?

În vară împlineşte 12... A crescut frumos, e ambiţios, puternic şi ascultator. Sunt o norocoasă.

Crescându-l singură, crezi că ar putea fi prea mămos?

Îi place să fie independent şi eu admir foarte tare asta, întotdeauna l-am ghidat din umbră şi l-am lăsat să acţioneze aşa cum simte. Plus că nu sunt genul de mamă care sufocă, suntem cei mai buni prieteni şi ştie că are sprijinul meu necondiţionat.

Cât de bun este acum la fotbal? Are şanse să-şi egaleze tatăl, ca performanţă?

Nu mă pot pronunţa eu, pentru că nu mă pricep. Lumea spune că-l moşteneşte. (zâmbeşte) Ce pot spune, însă, este faptul că este extrem de ambiţios şi muncitor! Şi îi spun mereu că în fiecare zi trebuie să fie mai bun decât a fost ieri! Şi că, prin muncă şi seriozitate, dacă îşi doreşte cu adevărat, va ajunge acolo unde îşi doreşte!

A reuşit să continue antrenamentele în lunile astea complicate?

Da, din fericire, s-a putut antrena. Şi asta a fost aur pentru el! Pentru că ştiu că a fost şi este încă o perioadă dificilă. Şi pentru cei mici, dar şi pentru părinţi. Aşa că a învăţat să preţuiască orice ieşire la antrenament.

Ai fost soţie de fotbalist, acum eşti mamă de fotbalist. Cu ce vine la pachet experienţa asta? Eşti la curent cu toate meciurile, cu schimbările din grupe, detalii pe care altfel le ştiu mai mult bărbaţii?

Cu schimbările de grupe, nu!

Dar sunt destul de conectată la tot ce înseamnă acest fenomen şi asta mai mult pentru că David respiră fotbal. El chiar ştie tot! Şi mi le povesteşte şi mie… aşa că da, pot spune că sunt la curent cumva.

Dar el cum se împacă cu celebritatea ta? Îi place că apari la TV?

Sincer, nu l-am întrebat niciodată. Şi, plus de asta, eu am tratat lucrurile mereu cu normalitate, şi atunci şi el le vede cumva la fel. Nu are Instagram, Facebook, TikTok şi spune că, deocamdată, el trebuie să-şi vadă de treabă serios. Şi că are timp şi pentru astea.

Duminicile tale sunt ocupate acum de matinalul de la Antena 1. Cum e să faci din nou echipă cu Florin Ristei?

Minunat! Îl apreciez foarte mult, e foarte talentat şi e o bucurie mereu să lucrez cu el. Ca şi cu restul echipei, care e plină de energie şi vibe bun. Şi sunt convinsă că asta se vede şi acasă!

Ţi-ai mai dori un format al tău, cum a fost „Conferinţa de presă“?

Îmi place munca în echipă şi mă simt bine aici. În plus, a fost un format care se potrivea perioadei. Pentru 2021, nu cred că ar funcţiona.

Pe cât eşti de frumoasă, probabil pe atât eşti şi de curtată. Ai permis cuiva să se apropie de tine în ultimul timp?

Mulţumesc din nou, prea multe complimente.

Să spunem că am tratat distanţarea asta exact ca la carte.

Deci răspunsul e nu.

Te-ai mai vedea mireasă?

A, nu! Asta chiar nu! Într-o relaţie, da! Dar mireasă, cu tot ce presupune asta, nuntă etc... nu!

În 2019, credeam că te vei muta de tot în Grecia, pentru că plecai şi săptămânal acolo. Când ai fost ultima oară în Grecia?

Păi, în 2019... Anul trecut nu am reuşit să ajung... şi sper, cu ajutorul lui Dumnezeu şi dacă se mai liniştesc lucrurile, să ajung vara asta! Mi-e foarte dor de locurile alea, de muzica lor, mâncarea grecească şi vibe-ul din insule.

Pentru că te ştiu o îndrăgostită de mare şi de soare (şi trebuie să-ţi împrospătezi şi bronzul!), cum previzionezi că va arăta vara ta?

Anul trecut am fost în Bulgaria, pentru că este foarte aproape şi pentru că e mai puţin aglomerat. Aşa că, indiferent cum şi ce, la mare tot ajung, bronz o să fie şi din curte, dar şi de pe plajă! Şi da, sper şi visez la o vară frumoasă!

@arhivaRecente

înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg