Diana Ross primise custodia copiilor lui Michael Jackson. De ce n-a mai devenit tutorele lor?

Artista a avut o relație specială cu Michael Jackson, care era cât pe ce să se concretizeze în obținerea custodiei copiilor „Regelui Pop”.

image

Diana Ross a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume și a înregistrat 57 de albume în toată cariera sa, primind, de-a lungul deceniilor, numeroase premii și aprecieri. La prima vedere, pare că a avut întotdeauna tot ce-și putea dori vreodată! Însă asta e doar o aparență. Cel puțin asta ne spune cântăreața de culoare la finalul autobiografiei ei, „Secrets of a Sparrow”.

Viața pe care a avut-o a fost destul de însingurată, mai ales în timp ce era mama singură și încerca să jongleze cu responsabilitățile profesionale și cele maternale. Neavând parte de ajutor, Diana s-a străduit să facă tot ce-i stătea în putință pentru a le asigura copiilor ei o viață bună, de care să se bucure din plin.

„Încep să mă simt vinovată. Mă gândesc că persoana care a rămas să aibă grijă de copiii mei nu fac o treabă la fel de bună precum aș face-o eu. Vorbesc cu copiii mei tot timpul când sunt plecată în turnee și îmi imaginez cum arată în timp ce purtăm tot felul de conversații”, a dezvăluit Ross în cartea sa.

Vedeta de peste ocean s-a dovedit a fi sensibilă și când a venit vorba despre binele altor copii, nu numai al odorurilor ei. Este vorba despre copiii lui Michael Jackson, care erau cât pe ce să ajungă în grija ei. Cum spuneam, cei doi artiști au avut o prietenie specială, fiind adesea văzuți împreună la evenimente, în timpul vieții lui MJ.

Iar când acesta a murit brusc și prematur, Diana era pe punctul de-a prelua custodia lor. A fost dorința lui Michael, care trecuse în testamentul său chiar acest lucru – ca Diana Ross să aibă grijă de copiii lui Jackson și nu alt membru al familiei.

The Daily Beast susține că Diana a fost extrem de surprinsă de doleanța regretatului ei prieten, însă, inimoasă cum este, i-ar fi luat sub aripa ei protectoare fără să stea prea mult pe gânduri. Însă lucrurile au devenit, la scurt timp, complicate și destinul copiilor Jackson a fost decis altfel. Ross a fost nevoită să refuze custodia minorilor Jackson după ce a detectat discuții în contradictoriu în sânul familiei fostului ei amic.

Mama lui Michael, Katherine, a primit ulterior custodia nepoților ei. Însă nici așa nu s-au reglat lucrurile, dimpotrivă. Nu se cunosc clar discuțiile avute între membrii familiei Jackson, dar e limpede că mama lui MJ s-a simțit copleșită pentru că a dispărut de pe suprafața pământului timp de mai bine de săptămână după ce-i fusese pasată custodia nepoților ei.

Michael vorbea despre Diana numai de bine, descriind-o ca fiind „mamă, iubire și soră, toate într-o singură persoană”. Însă, din motive necunoscute de noi, s-au răcit, la un moment dat, relațiile între Ross și Jackson. Mai mult, s-a retras din tot procesul de custodie al copiilor lui Michael sau a fost convinsă să facă asta.

Nu se știe motivul precis pentru care Diana n-a mai devenit tutorele copiilor lui MJ, având în vedere că o asemenea custodie este un subiect delicat. Tot ce știm este că nu s-a mai întâmplat.

Într-un comunicat de presă emis de avocatul cântăreței stă scris că „Domnișoara Ross consideră că este o chestiune privată, care are de-a face cu minori, și că este în interesul tuturor ca aceste lucruri să rămână private”. Cu alte cuvinte, s-au înțeles cu toții în spatele ușilor închise și bine au făcut că nu și-au spălat rufele murdare în public!

Foto - Instagram, Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg