Disperată după atenție. De ce-o acuză propriul soț pe Tori Spelling?

Soțul vedetei din serialul „Beverly Hills 90210” face acuzații fără precedent! Dean McDermott o acuză pe actriță și pe mama celor cinci copii ai lui de ceva ireal!

image

Dean McDermott și Tori Spelling sunt la cuțite! După ce problemele din mariajul lor de 17 ani au devenit subiect de presă, Dean a sărit la atac. Ce are de pierdut când relația lor se zgâlțâie din toate încheieturile, nu?

„Pentru a lungă perioadă de timp, Tori s-a folosit de problemele lor maritale ca să se mențină în atenția publicului și a presei” l-ar fi citat un apropiat de-ai celebrului cuplu pe Dean, în Daily Mail.

„Toată lumea știa prin ce treceau, iar ea n-a aplanat nimic, dimpotrivă, a turnat gaz pe foc. De pildă, se ducea acolo unde știa că erau paparazzi și ținea niște foi în mână în fața lor, pentru ca întreaga presă să scrie, a doua zi, că divorțul lor e imminent”, a continuat acesta să divulge.

„Dean s-a schimbat și a muncit din greu ca să fie soțul de care are ea nevoie, dar ea continuă să fie nemulțumită și să se comporte de parcă i se cuvine tot”, a continuat sursa să explice.

Aceste declarații au apărut la numai o săptămână după ce McDermott, de 56 de ani, a postat și apoi a șters un anunț uluitor – că el și Tori se despart! Vedeta de 50 de ani a fost apoi zărită purtând un tricou pe care scria „Băieții mint”, în timp ce el muta cutii pline cu obiectele de-ale lui din căminul familial. Deci se mută! Deci se despart!

Daily Mail a aflat din surse sigure că cei doi soți întâmpină mari probleme financiare și, în tot acest timp, încearcă să-și crească cât mai bine cei cinci copii ai lor. „Tori nu e convinsă că Dean își aduce destul aportul”, dezvăluie apropiatul vedetelor.

tori spelling png

„Ea vrea mai mult și mai mult și, din punctul ei de vedere, Dean nu livrează pe măsura cerințelor ei. Tori simte că, în tot acest itmp, ea a fost nevoită să-i crească pe copii singură și culmea e că, în mare, are dreptate”, a continuat sursa din anturajul celor doi soți.

Cei doi soți nu trec prin prima lor răfuială, s-au mai despărțit până acum și apoi s-au împăcat plini de pasiune. Însă acum parcă a luat totul o nouă turnură. El vorbește despre ea mai dur ca niciodată și cine știe dacă mai e loc de împăcare?!

Tori și Dean și-au unit destinele în mai 2006 și sunt părinții a cinci copii – Liam (16 ani), Stella (15), Hattie (11), Finn (10) și Beau (6).

Foto - Shutterstock



Recente

Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg