Mama ei a murit lângă ea în mașină. Cea care i-a dat viață era rivala lui Marilyn Monroe!

Actrița din serialul „Lege și ordine”, Mariska Hargitay, și-a pierdut mama la numai 3 ani și poartă cu ea și acum suferința cauzată de despărțirea definitivă de cea care avea potențialul de-a o înlocui pe Marilyn Monroe.

image

„Felul în care am gestionat pierderea mamei e că am simțit-o din plin. Așa se spune – că trebuie să treci prin ea, nu s-o ocolești. De-a lungul vieții, am încercat să nu simt durerea, pierderile, sentimentele în general. Dar apoi am învățat că trebuie să-ți permiți să simți suferița, pentru că, mai devreme sau mai târziu tot ajungi să plătești prețul unei traume ținute ascuns”, a mărturisit actrița Mariska Hargitay.

Mama Mariskăi, Jayne Mansfield, n-avea mai mult de 34 de ani când a murit într-un accident auto, în 1967. În acel moment, Harhitay se afla pe bancheta din spate a mașinii și a supraviețuit impactului. „Mama era o avangardistă, era înaintea vremurilor. Era o inspirație pentru toată lumea, avea o poftă insațiabilă pentru viață și cred că am moștenit-o și eu în această privință…”, a continuat să povestească Mariska.

Actrița de 57 de ani, care are trei copii, continuă să-și onoreze mama chiar și după decenii întregi de când a pierdut-o, cu toate că n-a apucat s-o cunoască prea bine. „Mama era un sex simbol minunat, frumos și plin de strălucire, dar lumea nu știa despre ea alte aspect - că știa, de pildă, să cânte la vioară, avea un coeficient de inteligență de 160, creștea cinci copii și adora câinii”, a adăugat fiica celei considerate rivala lui Marilyn Monroe în anii ’60.

După tragedia incredibilă pe care a îndurat-o, Hargitay a fost crescută de tatăl ei, fostul Mr. Univers, Mickey Hargitay, și de mama ei vitregă, Ellen. „Tata m-a învățat să ascult și să învăț. În copilărie, aveam antenele întinse ca să știu ce am de învățat de la cine. Am învățat să fac față situației în care mă aflam. Nici n-am avut încotro…”, a dezvăluit actrița.

„Cineva mi-a spus la un moment dat legat de mama mea: «Tot ce trebuie să faci e să te privești în oglindă» pentru a vedea asemănarea. Ea e cu mine chiar și acum”, a conchis Hargitay în Closer Weekly. Din păcate, tocmai această asemănare cu mama ei i-a dat de furcă la începutul carierei sale la Hollywood.

„Într-o anumită privință, faptul că eram fiica unei vedete legendare, care a făcut furori în vremea când blonda supremă era Marilyn Monroe, era o povară pentru mine. Nu puteam să suport comentariile despre asemănarea dintre mine și mama mea, pentru că voiam să am succes datorită mie, nu notorietății și frumuseții ei. Pierderea mamei la o vârstă atât de fragedă este cicatricea de pe sufletul meu”, ne-a elucidat ea în Closer Weekly.

foto - Shutterstock, Kiss Them For Me (1957)Recente

Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg