Mama ei a murit lângă ea în mașină. Cea care i-a dat viață era rivala lui Marilyn Monroe!

Actrița din serialul „Lege și ordine”, Mariska Hargitay, și-a pierdut mama la numai 3 ani și poartă cu ea și acum suferința cauzată de despărțirea definitivă de cea care avea potențialul de-a o înlocui pe Marilyn Monroe.

image

„Felul în care am gestionat pierderea mamei e că am simțit-o din plin. Așa se spune – că trebuie să treci prin ea, nu s-o ocolești. De-a lungul vieții, am încercat să nu simt durerea, pierderile, sentimentele în general. Dar apoi am învățat că trebuie să-ți permiți să simți suferița, pentru că, mai devreme sau mai târziu tot ajungi să plătești prețul unei traume ținute ascuns”, a mărturisit actrița Mariska Hargitay.

Mama Mariskăi, Jayne Mansfield, n-avea mai mult de 34 de ani când a murit într-un accident auto, în 1967. În acel moment, Harhitay se afla pe bancheta din spate a mașinii și a supraviețuit impactului. „Mama era o avangardistă, era înaintea vremurilor. Era o inspirație pentru toată lumea, avea o poftă insațiabilă pentru viață și cred că am moștenit-o și eu în această privință…”, a continuat să povestească Mariska.

Actrița de 57 de ani, care are trei copii, continuă să-și onoreze mama chiar și după decenii întregi de când a pierdut-o, cu toate că n-a apucat s-o cunoască prea bine. „Mama era un sex simbol minunat, frumos și plin de strălucire, dar lumea nu știa despre ea alte aspect - că știa, de pildă, să cânte la vioară, avea un coeficient de inteligență de 160, creștea cinci copii și adora câinii”, a adăugat fiica celei considerate rivala lui Marilyn Monroe în anii ’60.

După tragedia incredibilă pe care a îndurat-o, Hargitay a fost crescută de tatăl ei, fostul Mr. Univers, Mickey Hargitay, și de mama ei vitregă, Ellen. „Tata m-a învățat să ascult și să învăț. În copilărie, aveam antenele întinse ca să știu ce am de învățat de la cine. Am învățat să fac față situației în care mă aflam. Nici n-am avut încotro…”, a dezvăluit actrița.

„Cineva mi-a spus la un moment dat legat de mama mea: «Tot ce trebuie să faci e să te privești în oglindă» pentru a vedea asemănarea. Ea e cu mine chiar și acum”, a conchis Hargitay în Closer Weekly. Din păcate, tocmai această asemănare cu mama ei i-a dat de furcă la începutul carierei sale la Hollywood.

„Într-o anumită privință, faptul că eram fiica unei vedete legendare, care a făcut furori în vremea când blonda supremă era Marilyn Monroe, era o povară pentru mine. Nu puteam să suport comentariile despre asemănarea dintre mine și mama mea, pentru că voiam să am succes datorită mie, nu notorietății și frumuseții ei. Pierderea mamei la o vârstă atât de fragedă este cicatricea de pe sufletul meu”, ne-a elucidat ea în Closer Weekly.

foto - Shutterstock, Kiss Them For Me (1957)



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg