DJ Project lansează piesa "Ochii care nu se văd", feat Xenia

1 71530 original jpg jpeg

Băieţii de la DJ Project lansează o nouă piesă cu versuri în limba română, "Ochii care nu se văd", o super-colaborare cu Xenia Costinar, noua solistă.

Piesa este compusă de către Adi Cristescu,Gino Manzotti şi Chris Mayer,iar videoclipul este regizat de către Alex Ceauşu,cel alături de care DJ Project a mai colaborat şi pentru alte clipuri. 

Tânăra artistă alături de care DJ Project lansează noul single,Xenia Costinar,este în prezent studentă la Academia de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj Napoca,secţia canto-opera (soprană lirică). La doar 20 de ani,Xenia are în palmares un număr impresionant de premii naţionale şi internaţionale,cum ar fi locul 1 în cadrul concursului de pian Marcello Cusi,Milano,"Concours Musical de France" din Paris,premiul special Palma De Mallorca,concursul internaţional Carl Filtch şi multe altele şi a susţinut concerte alături de Filarmonica Dinu Lipatti din Baia Mare. 

16 ani de activitate muzicală,9 albume,24 de piese şi videoclipuri,primele poziţii în topurile muzicale,zeci de premii naţionale şi internaţionale,mii de concerte în ţară şi străinătate,fac din DJ Project unul dintre cele mai solide şi de succes proiecte din industria muzicală românească. 

Vezi noul videoclip aici:Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg