Dj Project lansează single-ul "Sevraj" feat Ela Rose

1 68604 original jpg jpeg

După ce Adela Popescu a rămas însărcinată şi s-a retras din colaborarea cu DJ Project, dupa 4 ani, Gino Manzotti şi DJ Maxx au fost nevoiţi să-şi caute o nouă solistă.

După ce au văzut şi ascultat câteva zeci de aspirante,cei doi băieţi,împreună cu managerul trupei,Emil Burloi,au decis că cel mai bine se potriveşte frumoasa Ela Rose,o tânăra solistă cu succese muzicale notabile,nu doar în ţară,ci şi în străinătate. 

Gino Manzotti:“Vedeţi,longevitatea artistică îţi aduce nu doar bucurii,ci şi probleme. Uneori,solistele rămân însărcinate. La noi,s-a întâmplat tot timpul! Am ales-o pe Ela Rose nu pentru că o cunoşteam,ci pentru că ea ne-a arătat că poate să cânte cel mai bine piesele din repertoriul nostru. A trebuit să refuzăm multe alte fete cu voci bune pentru simplul motiv că ele nu puteau cânta aşa cum ne dorim genul de muzică pe care noi îl facem. Pentru noi,este foarte important că,de-a lungul timpului,publicul să nu simtă o foarte mare diferenţă în felul în care sună piesele noastre interpretate de o solistă sau alta”. 

DJ Project şi Ela Rose au cântat noul single SEVRAJ astăzi,11 aprilie,în cadrul emisiunii "Vorbeşte lumea",prezentată chiar de către fosta solistă DJ Project,Adela Popescu. Cu această ocazie,Adela şi-a luat “Bun rămas” de la colegii din trupă. 

Ela Rose:“Sunt bucuroasă şi onorată că DJ Project au avut încredere în mine şi mi-au propus o colaborare atât de apropiată. Mă voi strădui din toată inima să le arăt că nu s-au înşelat!” 

Noua piesă,Sevraj,este compusă de către Kazibo Music (Alex Pelin,Ovidiu Baciu) şi Gino Manzotti. 

DJ Project a împlinit la sfârşitul anului trecut 15 ani de activitate muzicală. 9 albume,24 de single-uri şi videoclipuri,poziţii fruntaşe în topurile muzicale,zeci de premii naţionale şi internaţionale,mii de concerte în ţară şi străinătate,fac din DJ Project unul dintre cele mai solide şi de succes proiecte din industria muzicală românească. 

Poţi asculta noua piesă Dj Project-Sevraj (feat. Ela Rose) aici:Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg