Drama actriței Sharon Stone, distinsă cu Globul de Aur. După AVC, a pierdut tot ce a avut

Sharon Stone a împlinit 64 de ani, însă arată la fel ca la 20. Diva blondă din filmul „Instinct primar” încă ne surprinde cu calitățile sale fizice. 

image

Câștigătoare a unui Glob de Aur pentru celebrul ei rol din filmul „Casino‟ și nominalizată la Oscar pentru aceeași interpretare, Sharon a adunat apariții și-n nenumărate alte filme de succes. Dincolo de imaginea de femeie fatală pe care i-au creionat-o filmele ei, pornind de la celebra scenă a picioarelor încrucișate din filmul „Instinct primar‟, Sharon este o femeie simplă, amuzantă, dornică de a fi iubită. 

Are un iQ de invidiat

Născută pe 10 martie 1958 în orășelul Meadville din Pennsylvania, Sharon a fost o elevă foarte înzestrată din punct de vedere academic, cu un IQ de 154, rezervat celor speciali. Cu toate acestea, nu educația a fost prioritatea frumoasei Sharon, aceasta renunțând la colegiu pentru a urma o carieră în modelling la New York. La 20 de ani, Sharon renunța și la această scurtă carieră și încerca ceva mult mai fascinant pentru ea: actoria. După numeroase roluri mici în filme pe măsură, în anii ‘80, Sharon a atras atenția greilor de la Hollywood după ce-a fost distribuită în filmul „Total Recall‟, alături de starul Arnold Schwarzenegger, lansat în anul 1990. Doi ani mai târziu primea rolul vieții ei în „Instinct primar‟ și totul avea să se schimbe pentru tânăra din Pennsylvania.  Bărbații se temeau s-o invite în oraș: frumusețea și sex appealul ei îi dezarmau total.

Incapabilă să aibă copii biologici

Cu toate că n-are niciun iubit stabil în viaţa ei, ci doar frumușei mult mai tineri alături de care se afişează la plajă, Sharon este împlinită alături de cei trei fii ai ei, trei băieți pe care i-a adoptat de mici, Roan Joseph Bronstein (22 de ani), Laird Vonne (16) şi Quinn Kelly (15).  În timpul mariajului cu Phil Bronstein, Stone a pierdut mai multe sarcini din cauza unei afecțiuni autoimune.  Sharon și-a dorit mai mult decât orice pe lumea asta să fie mamă și a făcut-o în ciuda vieții sentimentale eșuate. Căsătorită de două ori, prima dată cu producătorul TV Michael Greenburg, căreia i-a fost soție între 1984 și 1990, și a doua oară cu Phil Bronstein și logodită în alte două dăți, Sharon n-a mai avut o relație notabilă din anul 2004, atunci când a divorțat a doua oară.

După AVC, a pierdut tot ce a avut

Dar Sharon este o femeie destul de puternică pentru a răzbi prin această viață chiar și singură. A dovedit-o în 2001, atunci când a trecut prin cel mai greu moment al vieții sale: a suferit un accident cerebral masiv, în urma căruia a avut hemoragie timp de nouă zile.  „Am pierdut tot ce am avut. Mi-am pierdut locul în industria filmului, unde fusesem cel mai hot star‟, își amintește actrița.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg