Sunt faimoşi, dar nu feriţi de boală. Care sunt suferințele vedetelor

Astmul poate fi o afecțiune care nu-ţi permite să-ţi duci la capăt activităţile zilnice obişnuite.

8 pink shutterstock 1677948136 jpg jpeg

Această boală respiratorie, astmul, afectează milioane de oameni din întreaga lume, dar mulţi dintre aceştia au făcut eforturi să nu lase boala să le alunge visele. Celebrităţile nu au permis ca astmul bronșic să-i împiedice să aibă succes în domeniul lor. Actori, cântăreți şi sportivi profesioniști au reușit să-și controleze boala.

Astmul lui Pink s-a complicat din cauza COVID-19

Artista americană nu numai că suferă de astm bronșic, dar s-a născut și cu probleme la plămâni. După ce a contractat COVID-19, a declarat:

„Din cauza astmului, uneori am ajuns la spital. M-am trezit in toiul nopţii, pentru că nu puteam să respir. Aveam nevoie de nebulizator pentru prima dată în 30 de ani. Nu puteam functiona fără el. Atunci m-am speriat foarte tare‟.

Jessica Alba a avut atacuri serioase de astm

Actrița Jessica Alba a suferit de astm bronșic încă din copilărie și a trebuit să fie spitalizată de mai multe ori. „Astmul și alergiile mele erau atât de severe, încât parcă gâtul mi se închidea. Am avut adesea pneumonie. Am avut chiar și un plămân în colaps”, a mărturisit ea.

Bono şi fiul său au aceeaşi boală

Solistul trupei irlandeze U2 a fost diagnosticat cu astm în urmă cu câţiva ani. Şi fiul său, Elijah Hewson, are astm. Acesta este cântărețul unei trupe numită Inhaler, denumire care provine de la boala cântărețului.

David Beckham  a făcut sport în ciuda astmului

Beckham n-a lăsat astmul să-l împiedice să devină un bun sportiv. Iată ce a declarat: „Uneori am zile bune, alteori zile proaste. Nu am ascuns niciodată asta, dar este ceva cu care mă confrunt de ani buni. Am putut juca mulți ani cu această afecțiune”.

Lindsay Lohan era să moară din cauza astmului

Actrița suferă de astm bronșic din copilărie și a fost spitalizată de mai multe ori. „Când era copil, a fost de multe ori la limită şi putea muri din cauza astmului”, a spus tatăl ei.

Ştiai că…

…Sharon Stone nu a vorbit prea mult despre astmul ei, dar a postat un videoclip pe Instagram în care arată câteva exerciții de întărire a plămânilor?

FOTO: Shutterstock



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg