Sharon Stone regretă că n-a cerut ajutor când a avut aceste simptome

A atras admiraţia unei lumi întregi ca model, apoi Sharon Stone a devenit o actriţă de succes mai ales după apariţia în pelicula „Basic Instinct‟ lansată în anul 1992. Ceea ce puţini ştiu este că încă din timpul filmărilor a avut simptome ciudate pe care le-a asociat apoi cu o afecţiune care i-ar fi putut fi fatală.

6 sharon stone jpg jpeg

Sharon Stone avea antecedente de accident vascular cerebral în familie, iar acest aspect este cunoscut ca factor de risc. Este posibil ca nici ea să nu-şi fi dat seama atunci când de mult contează să ai cazuri în familie. Dacă părintele, bunicul, sora sau fratele tău a suferit un accident vascular cerebral, mai ales înainte de a împlini vârsta de 65 de ani, este posibil să fii expus unui risc mai mare, după cum avertizează Asociația Americană de AVC. Iată ce mărturisea Stone într-un interviu pentru publicaţia „Variety‟: „Mama mea a avut un accident vascular cerebral. Bunica a avut un accident vascular cerebral. Şi eu am avut un accident vascular cerebral masiv și o sângerare cerebrală de nouă zile‟.

Unii colegi de platou au crezut că se droghează

Este posibil să fi avut mici crize chiar în timp ce lucra la filmul „Basic Instinct‟, după cum a afirmat actriţa însăşi: „Obișnuiam să le spun că le am și nimeni nu mă credea. Pe platourile de filmare se credea că mă droghez. Nu mă droghez și nu știu de ce mi s-a întâmplat asta‟.

Vezi și: Metoda care ajută la recunoaşterea simptomelor accidentului cerebral

Ce simptome a avut vedeta!  

Este crucială recunoașterea simptomelor de accident vascular cerebral cât mai curând. Tratamentele funcționează cel mai bine în primele trei ore de la apariţia primelor simptome.

Simptomele frecvente ale accidentului vascular cerebral includ oboseală, letargie, amorțire a unei părţi a feței, a unui braț sau picior, pierderea echilibrului, amețeli sau căderi bruște și vedere estompată la un ochi.

Un alt simptom este durerea de cap intensă, ceea ce a convins-o şi pe Sharon Stone să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă. Acum îi avertizează pe toţi cei care se confruntă cu aşa ceva să procedeze la fel imediat ce observă dureri de cap foarte mari, diferite de cele obişnuite.  Ea a descris durerea din cap ca pe un fulger. Durerea a doborât-o. După ce și-a recăpătat cunoștința, se simțea confuză. A fost dusă la spital. I s-a spus că a avut un accident vascular cerebral hemoragic, care apare atunci când un vas de sânge se sparge și provoacă sângerare în interiorul creierului.

Vezi și: Ce să mănânci ca să nu faci accident vascular cerebral

„Aveam șanse de un procent să trăiesc până când am fost operată și timp de o lună nu s-a ştiu cu siguranţă dacă voi trăi”, a spus ea.

Cum i-a schimbat viaţa accidentul vascular?

După ce a avut accidentul vascular cerebral, s-au modificat multe în existenţa actriţei. A avut probleme financiare și conjugale: „Mi-am pierdut 18% din masa corporală. Am devenit alergică la mâncarea care îmi plăcea. Au fost şi medicamente la care am devenit alergică. S-au schimbat tot felul de lucruri‟.Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg