Sharon Stone regretă că n-a cerut ajutor când a avut aceste simptome

A atras admiraţia unei lumi întregi ca model, apoi Sharon Stone a devenit o actriţă de succes mai ales după apariţia în pelicula „Basic Instinct‟ lansată în anul 1992. Ceea ce puţini ştiu este că încă din timpul filmărilor a avut simptome ciudate pe care le-a asociat apoi cu o afecţiune care i-ar fi putut fi fatală.

6 sharon stone jpg jpeg

Sharon Stone avea antecedente de accident vascular cerebral în familie, iar acest aspect este cunoscut ca factor de risc. Este posibil ca nici ea să nu-şi fi dat seama atunci când de mult contează să ai cazuri în familie. Dacă părintele, bunicul, sora sau fratele tău a suferit un accident vascular cerebral, mai ales înainte de a împlini vârsta de 65 de ani, este posibil să fii expus unui risc mai mare, după cum avertizează Asociația Americană de AVC. Iată ce mărturisea Stone într-un interviu pentru publicaţia „Variety‟: „Mama mea a avut un accident vascular cerebral. Bunica a avut un accident vascular cerebral. Şi eu am avut un accident vascular cerebral masiv și o sângerare cerebrală de nouă zile‟.

Unii colegi de platou au crezut că se droghează

Este posibil să fi avut mici crize chiar în timp ce lucra la filmul „Basic Instinct‟, după cum a afirmat actriţa însăşi: „Obișnuiam să le spun că le am și nimeni nu mă credea. Pe platourile de filmare se credea că mă droghez. Nu mă droghez și nu știu de ce mi s-a întâmplat asta‟.

Vezi și: Metoda care ajută la recunoaşterea simptomelor accidentului cerebral

Ce simptome a avut vedeta!  

Este crucială recunoașterea simptomelor de accident vascular cerebral cât mai curând. Tratamentele funcționează cel mai bine în primele trei ore de la apariţia primelor simptome.

Simptomele frecvente ale accidentului vascular cerebral includ oboseală, letargie, amorțire a unei părţi a feței, a unui braț sau picior, pierderea echilibrului, amețeli sau căderi bruște și vedere estompată la un ochi.

Un alt simptom este durerea de cap intensă, ceea ce a convins-o şi pe Sharon Stone să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă. Acum îi avertizează pe toţi cei care se confruntă cu aşa ceva să procedeze la fel imediat ce observă dureri de cap foarte mari, diferite de cele obişnuite.  Ea a descris durerea din cap ca pe un fulger. Durerea a doborât-o. După ce și-a recăpătat cunoștința, se simțea confuză. A fost dusă la spital. I s-a spus că a avut un accident vascular cerebral hemoragic, care apare atunci când un vas de sânge se sparge și provoacă sângerare în interiorul creierului.

Vezi și: Ce să mănânci ca să nu faci accident vascular cerebral

„Aveam șanse de un procent să trăiesc până când am fost operată și timp de o lună nu s-a ştiu cu siguranţă dacă voi trăi”, a spus ea.

Cum i-a schimbat viaţa accidentul vascular?

După ce a avut accidentul vascular cerebral, s-au modificat multe în existenţa actriţei. A avut probleme financiare și conjugale: „Mi-am pierdut 18% din masa corporală. Am devenit alergică la mâncarea care îmi plăcea. Au fost şi medicamente la care am devenit alergică. S-au schimbat tot felul de lucruri‟.



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg