Drama vieţii ei. Lisa Marie Presley şi-a descoperit tatăl, pe Elvis, mort în casă. Avea 9 ani atunci

1 elvis jpg jpeg

Este cântăreaţă, compozitoare, filantropist, mamă şi unică fiică a Regelui Rock 'n' Roll, însă viaţa ei n-a fost nici pe departe împlinită, perfectă...

După cum punctează chiar ea în propria biografie, Lisa a trebuit să-şi găsească singură drumul în viaţă menţinând, în acelaşi timp, strâns legătura cu familia ei faimoasă. Însă n-a reuşit de fiecare dată să menţină un echilibru sănătos.

Lisa a întâmpinat numeroase probleme financiare, în ciuda moştenirii unei averi de 20 de milioane de dolari de la tatăl el, Elvis Presley. Dar falimentul n-a fost singurul moment critic din viaţa ei. Până să ajungă să facă praf banii moşteniţi a trecut prin clipe greu de îndurat.  

Singurul copil al marelui Elvis a făcut cunoştinţă cu moartea chiar din copilărie, după cum a recunoscut chiar ea în 2003, când a vorbit despre acest lucru în emisiunea Larry King Live. Pe 16 august 1977, când avea numai 9 ani, ea a fost cea care a descoperit trupul neînsufleţit al tatălui ei căzut pe podeaua din baie, acasă la el, în Graceland.

În asemenea situaţie disperată, în timp ce partenera de-atunci a Regelui, Ginger Alden, încerca să-l readucă la viaţă pe Elvis, Lisa a sunat-o pe fosta iubită a tatălui ei, Linda Thompson. După cum a recunoscut şi Thompson în aceeaşi emisiune a lui Larry King, Lisa „mă suna din când în când pentru că eram foarte apropiate una de alta”, dar, de data aceasta, ea avea „un ton disperat”. „Linda, eu sunt, Lisa. (...) Tati e mort!”, i-a spus copila acesteia. 

Când Larry King i-a cerut Lisei să detalieze întreaga secvenţă, să povestească ce se întâmplase în acea dimineaţă în Graceland, Presley nu s-a simţit deloc confortabil să vorbească despre asta. După ce mai trecuseră câţiva ani, însă, a fost capabilă să-şi amintească acea zi tragică.

„Era 4 dimineaţa, iar eu trebuia să fiu în pat dormind. El m-a găsit pe mine prin casă...”, şi-a amintit Lisa în 2018, pentru Radar Online. Elvis a sărutat-o de „Noapte bună!” şi aceea a fost „ultima dată când l-am mai văzut în viaţă”.

La acea vreme, Elvis se lupta cu dependenţa de mâncare şi de medicamente şi, cu toate că fiica lui era prea mică pentru a-şi da seama ce se întâmpla, ştia şi ea că ceva nu era în regulă cu tatăl ei. „Ţin minte că i-am văzut, în primul rând, abdomenul şi că mi-am făcut multe griji în privinţa asta”, a mărturisit Lisa.

Trupul neînsufleţit al lui Elvis Presley a rămas în Graceland timp de trei zile după deces, dar acest lucru nu a speriat-o pe micuţa Lisa. „A fost o chestie care mi-a adus, în mod ciudat, o oarecare linişte, parcă nici măcar nu se întâmplase”, a dezvăluit Lisa Marie Presley.

Indiferent care au fost amintirile pe care le are fiica Regelui Rock 'n' Roll despre pierderea tatăl ei, moartea prematură a acestuia a determinat-o pe Lisa să se maturizeze mai devreme decât ar fi fost cazul şi a declanşat un şir nesfârşit de alegeri neinspirate pe care ea le-a făcut la maturitate – de la mariaje nereuşite, la bătălii crunte pe custodia copiilor, pierderea averii, eşecuri profesionale şi sinuciderea singurului ei fiu, anul trecut.

Foto - Instagram Elvis PresleyRecente

vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg