Drew Barrymore, abandonată de propriul psiholog. De ce se temea acesta?

Perioada de după divorț a actriței a fost atât de intensă, încât nici măcar psihologul ei nu i-a făcut față.

image

Într-un interviu din Los angeles Times, actrița de la Hollywood a recunoscut că despărțirea de Will Kopelman a fost atât de complicată, încât a trebuie să apeleze la ajutorul unui terapeut pe nume Barry Michels, însă nici măcar acesta n-a fost în stare s-o ghideze prea mult, lăsând-o baltă pe vedetă să se descurce singură. De ce oare?

„El mi-a spus că nu mai poate pur și simplu, că renunță. Și asta avea de-a face cu consumul meu de alcool. L-am înțeles, i-am spus că nu l-am respectat niciodată mai mult ca atunci, că îmi dădeam seama că nu mă făceam mai bine și că speram ca, într-o bună zi, să-i câștig din nou încrederea”, a dezvăluit Drew Barrymore.

Actrița a recunoscut că s-a apucat de băut după ce a început să se simtă că a eșuat în a le oferi fiicelor ei, Olive (10 ani) și Frankie (8), o familie unită. Vedeta de 48 de ani a început să-și piardă controlul și cei apropiați, printre care și prietena ei bună Cameron Diaz, au recunoscut că era extrem de greu s-o vadă așa.

„Dar știam că dacă rămân de partea ei și-i ofer sprijinul de care are nevoie, o să-și revină!”, a declarat Cameron pentru aceeași publicație. „Am încredere totală în ea. Nici nu ne putem da seama cât de complicat a fost pentru ea în copilărie, după care a reușit singură să se salveze”, a continuat aceasta să explice.  

Drew a fost căsătorită cu Kopelman din 2012 până în 2016, iar acum cei doi părinți îți cresc fetele împreună, dar văzându-și fiecare de viața lui. Vedeta de la Hollywood a reușit abia în 2019 să înțeleagă complet situația în care se afla.

„Mi-am dat seama că o emisiune ca cea pe care o realizez  acum era o oportunitate clară pentru mine”, a dezvăluit cea care a reușit să renunțe la băutură după ce a filmat prima ediției a emisiunii. „Mi-am dat seama singură că nu pot să fac față decât dacă renunț la băutură”.

Barrymore a reluat legătura cu terapeutul Michels după doi ani de pauză și au reușit apoi să-și reia colaborarea cu el.

„Pe tine te inspiră atât de multă lume, dar pe tine te tratezi ca naiba!”, și-a spus actrița sieși. „Când încetezi să te mai tratezi așa?!” Recunoscând că încă mai are de gestionat multe lucruri complicate în viața ei, ea rămâne încrezătoare în viitor.

Drew Barrymore încă nu le-a povestit fetelor ei despre perioada sa întunercată, când era dependentă de alcool și droguri, însă speră că vor veni vremuri în care să fie destul de liniștită pentru a purta această discuție complicată cu copiii ei.

Foto - Shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg