Drew Barrymore, abandonată de propriul psiholog. De ce se temea acesta?

Perioada de după divorț a actriței a fost atât de intensă, încât nici măcar psihologul ei nu i-a făcut față.

image

Într-un interviu din Los angeles Times, actrița de la Hollywood a recunoscut că despărțirea de Will Kopelman a fost atât de complicată, încât a trebuie să apeleze la ajutorul unui terapeut pe nume Barry Michels, însă nici măcar acesta n-a fost în stare s-o ghideze prea mult, lăsând-o baltă pe vedetă să se descurce singură. De ce oare?

„El mi-a spus că nu mai poate pur și simplu, că renunță. Și asta avea de-a face cu consumul meu de alcool. L-am înțeles, i-am spus că nu l-am respectat niciodată mai mult ca atunci, că îmi dădeam seama că nu mă făceam mai bine și că speram ca, într-o bună zi, să-i câștig din nou încrederea”, a dezvăluit Drew Barrymore.

Actrița a recunoscut că s-a apucat de băut după ce a început să se simtă că a eșuat în a le oferi fiicelor ei, Olive (10 ani) și Frankie (8), o familie unită. Vedeta de 48 de ani a început să-și piardă controlul și cei apropiați, printre care și prietena ei bună Cameron Diaz, au recunoscut că era extrem de greu s-o vadă așa.

„Dar știam că dacă rămân de partea ei și-i ofer sprijinul de care are nevoie, o să-și revină!”, a declarat Cameron pentru aceeași publicație. „Am încredere totală în ea. Nici nu ne putem da seama cât de complicat a fost pentru ea în copilărie, după care a reușit singură să se salveze”, a continuat aceasta să explice.  

Drew a fost căsătorită cu Kopelman din 2012 până în 2016, iar acum cei doi părinți îți cresc fetele împreună, dar văzându-și fiecare de viața lui. Vedeta de la Hollywood a reușit abia în 2019 să înțeleagă complet situația în care se afla.

„Mi-am dat seama că o emisiune ca cea pe care o realizez  acum era o oportunitate clară pentru mine”, a dezvăluit cea care a reușit să renunțe la băutură după ce a filmat prima ediției a emisiunii. „Mi-am dat seama singură că nu pot să fac față decât dacă renunț la băutură”.

Barrymore a reluat legătura cu terapeutul Michels după doi ani de pauză și au reușit apoi să-și reia colaborarea cu el.

„Pe tine te inspiră atât de multă lume, dar pe tine te tratezi ca naiba!”, și-a spus actrița sieși. „Când încetezi să te mai tratezi așa?!” Recunoscând că încă mai are de gestionat multe lucruri complicate în viața ei, ea rămâne încrezătoare în viitor.

Drew Barrymore încă nu le-a povestit fetelor ei despre perioada sa întunercată, când era dependentă de alcool și droguri, însă speră că vor veni vremuri în care să fie destul de liniștită pentru a purta această discuție complicată cu copiii ei.

Foto - ShutterstockRecente

vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg