Fără botox pentru Salma Hayek! Ingredientul care-i menține tenul tânăr

La 56 de ani, are tenul proaspăt și nici urmă de botox sau injecții cu colagen pe chipul ei! Care e secretul feței ei lipsite de riduri?

image

Vedeta din filmul „Frida” folosește apa de trandafiri și alte produse naturale în rutina ei de înfrumusețare. „Seara, mă demachiez cu ulei de cocos. Apoi folosesc apa de trandafiri ca să-mi șterg orice reziduu de pe chip. Puteți folosi un prosopel fierbinte îmbibat în apă de trandafiri – prosopul se poate încălzi chiar și la microunde – ca să facă puțin abur. Eu sunt adepta demachiantului cu mușețel, pe care-l șterg cu apă rece apoi”, a dezvăluit actrița mexicană în    The New York Times.

O altă regulă de la care nu se abate vedeta de la Hollywood e să folosească protecție solară atunci când e nevoie și să nu-și exfoliaze în exces pielea.

În 2020, un fan i-a scris Salmei pe Instagram că folosește prea mult botox, lucru care a uimit-o mult pe vedetă. „Nu mi-am făcut botox! Dar mulțumesc pentru sfat, pentru că mă gândeam și eu că probabil a venit timpul pentru așa ceva...!” Totuși, nu și-a făcut nici până-n ziua de azi. Mai mult, a rămas fidelă unui ingredient natural folosit pentru... arsuri. Planta miraculoasă crește în America Latină și rădăcina uscată e aplicată direct pe piele sau adăugată în cremele hidratante. Despre ce plantă e vorba?

Salma Hayek nu este adepta produselor cosmetice scumpe, a fillerelor, operațiilor estetice și nici a botoxului, după cum chiar ea ne asigură. Nu. Ea folosește ingrediente alimentare din propria bucătărie, cu toate că și-ar permite orice loțiune și tratament care există pe această lume, ca soție a unuia dintre cei mai bogați oameni din lume.

image

Actrița își începe ziua cu un suc proaspăt de portocale amestecat cu puțină curcuma, piper negru și cătină. „Nu conține colagen, dar ajută organismul să producă mai mult colagen”, ne-a informat ea pe pagina ei de Instagram.

În ceea ce privește frumusețea exterioară, ei bine, ea este menținută cu ajutorul plantei tepezcohuite, originară din Mexic, care are cea mai mare acțiune regenerantă găsita vreodată într-o plantă. Planta a devenit faimoasă dupa ce s-a descoperit că, în cazul în care este arsă, puterea ei de regenerare este atât de mare, încât se reface singură, întocmai ca pasărea Pheonix.

„Folosesc un ingredient denumit tepezcohuite, care e folosit în Mexic pentru victimele cu arsuri pe piele, pentru că regenerează complet pielea. Nimeni din SUA nu folosește acest ingredient în afară de noi”, a mărturisit Hayek în revista Elle. „Acesta este motivul pentru care nu mi-am făcut botox, peelinguri sau fillere!”, a conchis Salma Hayek.

Foto - Shutterstock, InstagramRecente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg