E timpul pentru nuanţele închise de păr!

1 63981 original jpg jpeg

Părul brunet e o alegere perfectă pentru sezonul rece. Nuanţele ciocolatii, şatenul închis sau chiar negrul corb dau firului strălucire, fiind şi o armă a seducţiei.

Dacă alegi nuanţa potrivită tenului tău,părul închis îţi încadrează cum nu se poate mai bine faţa şi îţi evidenţiază ochii. Pentru femeile al căror ten e predispus înroşirii,sunt recomandate tonurile reci,care vor neutraliza culoarea pielii. În schimb,acelora cu piele ternă,li se potriveşte ciocolatiul în tonuri calde. Dacă vrei să-ţi maschezi cearcănele,încearcă un şaten cu reflexe cât mai luminoase.

Nuanţa café frappé este ideală pentru pielea palidă,mată. Important e să nici nu te îndepărtezi prea mult de culoarea ta naturală. Secretul e să dai impresia că nu ai părul vopsit,deşi îl ai. Alege o vopsea de păr cât mai uşoară,care să nu-ţi distrugă părul,dar suficient de puternică,încât să acopere firele albe şi să-ţi lase părul neted şi strălucitor.

Aspectul strălucitor este foarte important. Pentru asta,trebuie să reduci cantitatea produselor pentru coafat,care încarcă părul,opacizându-l. În plus,evită accesoriile care rup firul de păr sau îl deteriorează,precum clamele din metal sau elasticele prea strânse. Foloseşte o perie din lemn sau din păr natural de porc,pentru a-i da cât mai multă strălucire.

Foloseşte şi produse pentru strălucire,astfel încât părul brunet să debordeze de vitalitate. Iată o reţetă pe care o poţi prepara chiar la tine acasă! Toarnă două ceşti de suc de lămâie sau de oţet de mere într-un bol cu apă rece şi clăteşte-ţi părul cu acest amestec după fiecare spălare. În scurt timp,vei observa diferenţa:strălucire ultra-vizibilă.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg