Ecaterine & Dimitri lansează piesa "Adrenalina"

1 68310 original jpg jpeg

"Lasă ploaia şi timpul să vină / Tu-mi dai aripi şi adrenalină" este, cu siguranţă, una dintre cele mai frumoase declaraţii de dragoste.

Despre cel mai sincer şi nobil sentiment ne vorbesc şi Ecaterine &Dimitri în piesa Adrenalina,o poveste în doi,o poveste ce reuşeşte să treacă prin frig,ploaie şi să ajungă la soare. 

Cu acordurile de acordeon,un vibe inspiraţional şi versuri care marchează metafora timpului,single-ul Adrenalina este compus de către Ecaterine &Dimitri,iar versurile sunt scrise de către Theea Miculescu. 

"După un music session în Londra, Dimitri mi-a arătat un beat cu câteva acorduri la chitară ce m-au inspirat să scriu refrenul piesei Adrenalina. Piesa mă caracterizează, e parte din mine, am trecut de la artist la cantautor şi pentru cariera mea este un pas mare, pentru lume, un pas mic. :) Adrenalina e o piesă cu mesaj pozitiv, <lasă ploaia şi timpul să vină, tu-mi dai aripi şi adrenalină">,mai pe scurt,orice s-ar întâmpla,noi zburăm peste toate grijile împreună", a declarat Ecaterine. 

"Piesa “Adrenalina" a fost compusă în urma călătoriei noastre la Londra, într-o atmosferă londoneză. Iniţial a fost o piesă acustică foarte simplă, doar cu voce, chitară şi acordeon, cu versuri în engleză; după care am făcut şi varianta în română cu orchestraţia pe care o auziţi acum",declară Dimitri. 

Ecaterine şi Dimitri au început colaborarea în urmă cu 2 ani,odată cu lansarea piesei "Zi cu soare". De atunci şi până în prezent s-au implicat şi în alte proiecte muzicale,atât pe partea de interpretare,cât de compoziţie şi producţie,iar genurile muzicale pe care le abordează includ influenţe pop,dance,jazzy,deep. 

Ascultă noua piesă Ecaterine &Dimitri-Adrenalina aici:Recente

Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg