Ecaterine & Dimitri lansează piesa "Adrenalina"

1 68310 original jpg jpeg

"Lasă ploaia şi timpul să vină / Tu-mi dai aripi şi adrenalină" este, cu siguranţă, una dintre cele mai frumoase declaraţii de dragoste.

Despre cel mai sincer şi nobil sentiment ne vorbesc şi Ecaterine &Dimitri în piesa Adrenalina,o poveste în doi,o poveste ce reuşeşte să treacă prin frig,ploaie şi să ajungă la soare. 

Cu acordurile de acordeon,un vibe inspiraţional şi versuri care marchează metafora timpului,single-ul Adrenalina este compus de către Ecaterine &Dimitri,iar versurile sunt scrise de către Theea Miculescu. 

"După un music session în Londra, Dimitri mi-a arătat un beat cu câteva acorduri la chitară ce m-au inspirat să scriu refrenul piesei Adrenalina. Piesa mă caracterizează, e parte din mine, am trecut de la artist la cantautor şi pentru cariera mea este un pas mare, pentru lume, un pas mic. :) Adrenalina e o piesă cu mesaj pozitiv, <lasă ploaia şi timpul să vină, tu-mi dai aripi şi adrenalină">,mai pe scurt,orice s-ar întâmpla,noi zburăm peste toate grijile împreună", a declarat Ecaterine. 

"Piesa “Adrenalina" a fost compusă în urma călătoriei noastre la Londra, într-o atmosferă londoneză. Iniţial a fost o piesă acustică foarte simplă, doar cu voce, chitară şi acordeon, cu versuri în engleză; după care am făcut şi varianta în română cu orchestraţia pe care o auziţi acum",declară Dimitri. 

Ecaterine şi Dimitri au început colaborarea în urmă cu 2 ani,odată cu lansarea piesei "Zi cu soare". De atunci şi până în prezent s-au implicat şi în alte proiecte muzicale,atât pe partea de interpretare,cât de compoziţie şi producţie,iar genurile muzicale pe care le abordează includ influenţe pop,dance,jazzy,deep. 

Ascultă noua piesă Ecaterine &Dimitri-Adrenalina aici:Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg