El a fost primul iubit al Valentinei Pelinel. Ea era doar o puştoaică, el avea 70 de ani: "Mi-a adus protecţie"

1 84657 original jpg jpeg

Fostul fotomodel Valentina Pelinel a încercat să-şi consume poveştile de dragoste departe de ochii curioşilor. După o căsnicie de şapte ani cu politicianul Cristian Boureanu, Valentina şi-a refăcut viaţa alături de Cristi Borcea, povestea lor fiind mereu în atenţia presei. 

Înainte însă de a se căsători pentru prima dată, Valentina Pelinel s-a iubit timp de 5 ani cu Victor Hugo, magnat din lumea modei, cel care i-a lansat cariera şi care a protejat-o de avansurile bărbaţilor.

Potrivit zvonurilor, se întâmpla în vremurile pe când vedeta era la începutul carierei, prin 1999, când locuia la New York, iar el avea 70 de ani. Pelinel nu a oferit prea multe detalii cu privire la această relaţie. Victor Hugo Gonzales este unul dintre cei mai cunoscuţi designeri de genţi şi accesorii, iar românca a fost imaginea firmei sale. 

image

“Cinci ani am avut acelaşi iubit, Victor Hugo, ceea ce mi-a adus protecţie şi i-a împiedicat pe cei din jur să mă vadă şi să mă trateze ca pe o femeie ieftină, cum s-a întâmplat cu altele. El e patronul celei mai mari fabrici de pielărie din America de Sud, locuieşte la New York şi colaborează cu mari nume ale modei”, declara ea în urmă cu ceva vreme. 

 În anul 1999, Valentina Pelinel a câştigat concursul „Top Model România” şi astfel a reuşit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. Are un CV bogat în colaborări cu designeri cunoscuţi şi apariţii în spoturi publicitare, la care se adaugă şi rolul din filmul „După ea”, în regia Cristinei Ionescu, alături de Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru.

image

În prezent, Valentina Pelinel este căsătorită cu Cristi Borcea şi au împreună un baieţel pe nume Milan, iar curând Pelinel va aduce pe lume încă doi copii. 

Sursă: wowbiz.ro



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg