Ele sunt cele 5 actriţe din Suleyman Magnificul care au purtat coroana de Miss

1 j1d1kqhb7co jpg jpeg

În urmă cu câţiva ani, serialul „Suleyman Magnificul“ a ţinut cu sufletul la gură milioane de români, atraşi de povestea de dragoste dintre sultanul Suleyman (Halit Ergenc ) şi cadâna Hurrem (Meryem Uzerli ). Printre frumoasele actriţe, care făceau parte din haremul sultanului în film, au fost adevărate regine ale frumuseţii şi modele de top, care se bucură de o popularitate mare şi în prezent.

1. Participantă la concursul Miss Univers 2003, Ozge Ulusoy

ozge ulusoy jpg jpeg

Ozge Ulusoy a jucat într-un singur episod din serialul „Suleyman Magnificul” interpretând rolul

, un personaj istoric. În episod, actriţa a vorbit ruseşte cu sultanul Suleiman, iar frumuseţea ei stârneşte discuţii. În viaţa reală, Ozge Ulusoy este un model de succes. În 2003, fata a ocupat locul 2 la concursul de frumuseţe Miss Turcia şi a reprezentat ţara la concursul internaţional Miss Univers. În 2011, fanii i-au ţinut pumnii la show-ul de televiziune ,,Survivor”, din Turcia. 

ozge olusoy jpg jpeg

2. Miss Turcia 2000, Cansu Dere

cansu dere jpg jpeg

În 2000, actriţa Cansu Dere a câştigat locul trei la concursul Miss Turcia şi a fost selectată pentru a-şi reprezenta ţara la Miss Univers. Cu toate acestea, guvernul turc a decis să nu trimită un reprezentant la competiţie din cauza relaţiei sale tensionate cu Cipru, ţara în care a avut loc competiţia. În anii 2002 şi 2003, Cansu Dere a defilat pentru importanţi creatori de modă la Paris. A lucrat cu branduri celebre şi a pozat pentru fotografi renumiţi. Filmele care i-au adus celebritatea lui Cansu Dere au fost: Sila, Ezel, Anne şi Muhteşem Yüzyıl. În cel din urmă, Cansu Dere a jucat unul dintre cele mai strălucite roluri  - favorita sultanului - Firuze. Mulţi îşi aduc aminte de dansul oriental al frumoasei cadâne, la finalul căruia sultanul Suleiman îi aruncă o eşarfă la picioare. Acest gest însemna că sultanul o aşteptă pe fată în camera sa pentru a petrece noaptea împreună.

cansu dere jpg jpeg

3. Fotomodel de succes, Yasemin Allen 

yasemin allen jpg jpeg

Yasemin Allen a jucat rolul lui Defne, una dintre favoritele sultanului Bayazid. Yasmin a început să-şi construiască o carieră în modeling din 2008, după ce a câştigat un important concurs de frumuseţe al unui brand de cosmetice. Au urmat apoi filmări în spoturi publicitare, seriale şi filme. Printre cele mai importante se numără: Elif, Su ve Ateş, Merhamet, Şeref Meselesi. În 2014, an în care filmează pentru Suleyman Magnificul, câştigă un al concurs de frumuseţe ,,Elidor Miss Turcia 2014”.

yasemin allen jpg jpeg

Mai citeşte şi: 

4. Reprezentanta Turciei la Miss World 1960, Nebahat Çehre 

nebahat cehre jpg jpeg

Actriţa Nebahat Çehre, în vârstă de 76 de ani, interpretează în serial rolul Sultanei-Mamă.

Cinci ani mai târziu, participă la concursul de frumuseţe Miss Universe 1965, la Miami, Statele Unite. Nebahar are o carieră impresionantă, fiind în acelaşi timp model, actriţă şi cântăreaţă. Ea s-a filmat în peste 40 de filme şi seriale, fiind una dintre cele mai apreciate actriţe din Turcia. Spectatorii români o cunoscut din seriale precum: Haziran Gecesi, Aşk-ı Memnu, Kara Para Aşk. 

Mai citeşte şi: 

5. Miss Turcia 2001, Ezgi Eyuboglu

ezgi eyuboglu jpg jpeg

Actriţa Ezgi Eyuboglu interpretează rolul prinţesei Aybige în ,,Suleyman Magnificul”, care îl cucereşte cu frumuseţea ei pe fiul sultanului. 

În modeling, Ezgi are o experienţă mai bogată decât în ​​filme. Frumuseţea ei a fost observată încă de la vârsta de 13 ani, când a ajuns în finala concursului de modele Elite Model Look 2001, iar în 2003, ea a ieşit pe locul 2 la concursul Miss Turcia.

Mai citeşte şi: 

Sursa foto: startv.com.tr, Instagram Recente

new amsterdam 2 png
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg