Elton John, informat de medici că mai avea 24 de ore de trăit. „Mă rugam să supravieţuiesc…‟

3 1 elton john shutterstock 1400979080 jpg jpeg

Muzicianul de 74 de ani a vorbit despre problemele medicale care i-au pus în pericol viaţa în autobiografia sa „Me: Elton John Official‟, despre care a scris Daily Mail în detaliu. Superstarul britanic a făcut cunoscută lupta secretă pe care a dus-o cu cancerul la prostată şi greutăţile întâmpinate din cauza unei boli cu potenţial fatal, care i-au făcut pe doctori să-i dea acestuia o veste şocantă – că mai avea doar 24 de ore de trăit!

Elton a trăit clipe de groază în 2017, când a fost diagnosticat cu cancer la prostată şi apoi, la numai câteva luni distanţă, s-a luptat cu o altă boală care era cât pe ce să-l omoare. Din fericire, medicii au descoperit cancerul în stadiu incipient, iar John a optat apoi, fără să zăbovească, pentru operaţie.

Pe cât se benefică a fost înlăturarea prostatei pentru pacientul VIP, pe atât de complicate au fost efectele unei asemenea intervernţii chirugicale. Starul a făcut incontinenţă urinară după ce au apărut câteva complicaţii post-operatorii. De asemenea, vedeta a îndurat dureri crunte din aceeaşi cauză.

„Era cancer la prostată. N-am fost atât de şocat să aud cuvântul «cancer» pe cât aş fi crezut. L-au prins din timp, iar oncologul mi-a pus în vedere două opţiuni – fie mă operez şi-mi scot prostata, fie fac radiaţii şi chimioterapie şi frecventez des spitalul pentru asta. Am ales imediat operaţia‟, dezvăluie acesta în cartea sa.

Operaţia a fost un succes, însă au început să apară probleme la numai câteva zile după intervenţie. „Abia când am ajuns în Las Vegas, cu un concert, la vreo 10 zile după operaţie, am descoperit că ceva nu era în regulă. Pe măsură ce treceau orele, durerea pe care o simţeam era tot mai puternică. Am purtat tot felul de ţinute ciudate pe scenă, de-a lungul carierei mele, dar niciodată scutece. Cum e să stai în faţa a 4.000 de fani, cântând «Cradle in the Wind», în timp ce faci, pur şi simplu, pipi pe tine?! Dacă nu vi s-a întâmplat niciodată una ca asta, vă zic eu că e o experienţă foarte ciudată!‟

Muzicianul căsătorit cu David Furnish susţine că problemele avute post-operaţie erau cauzate de nişte noduli limfatici, de care a scăpat printr-o colonoscopie realizată de medici.

Totuşi, Elton n-a scăpat nici atunci de probleme!

La numai câteva luni, acesta a fost internat de urgenţă în spital în timp ce se afla într-o călătorie în America de Sud. Din cauza unei boli tropicale, “medicii i-au spus lui David că mai aveam 24 de ore până să mor. Dacă mai prelungeam turneu sud-american cu numai o zi, era ultima zi din viaţa mea!”, a scris acesta în autobiografia sa.

“Am fost extrem de norocos! Cu toate că nu mă simţeam aşa atunci… Pur şi simplu, stăteam treaz noapte gândindu-mă dacă o să mor sau nu”. Elton a stat internat în spital timp de 11 zile, după care a trecut prin şapte săptămâni de recuperare, perioadă în care chiar el recunoaşte că se ruga zi şi noapte să supravieţuiască.

Şi a supravieţuit! Dar cum? După operaţia de înlăturare a prostatei, de pildă, a rămas cu nişte sechele. Chiar el a recunoscut că viaţa lui intimă a avut mult de suferit după aceea, din simplul motiv că sexul a fost scos complet din mariajul său timp de mai bine de un an. Însă ce mai contează asemenea sacrificiu, când însăşi viaţa cântăreţului fusese pusă în pericol de atâtea ori în numai câteva luni?!

Foto - ShutterstockRecente

Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg
pizza miros shutterstock 1160070121 jpg
nunta printesa diana si printul charles jpeg
horoscop shutterstock 1740543341 jpg
shutterstock 1674726580 jpg
01   coperta cf10 page 0001 jpg
hitler shutterstock 754279543 jpg
camilla parker jpeg
Cupluri jpg
6 shirley temple profimedia 0098284926 jpg jpeg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Anne Hathaway jpg
Un manuscris al lui Albert Einstein în care calcula teoria relativităţii a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record jpeg
Brad Pitt jpg
mercur retrograd png
1 elon musk jpg jpeg
Salma Hayek jpeg