Kim Kardashian, profesoară la Harvard. Ce i-a învățat vedeta pe studenți

Studenții de la Harvard Business School, care este una dintre cele mai prestigioase școli din lume, au avut oportunitatea să participe la un curs susținut chiar de Kim Kardashian (42 de ani). Ce i-a învățat vedeta americană pe tineri? 

image

Kim Kardashian, care ea însăși este studentă la Facultatea de Drept, a acceptat invitația de a vizita una dintre cele mai apreciate școli - Harvard Business School. Desigur, atribuțiile sale nu au lipsit, deoarece vedeta le-a vorbit studenților și antreprenorilor, timp de două ore, despre afacerea cu îmbrăcăminte pe care o conduce, „SKIMS‟. 

Antreprenoarea a scris pe contul său de Instagram ce informații le-a transmis celor prezenți la curs: „Am vorbit despre marketing, despre provocările noastre și despre cele mai mari victorii ale noastre. Sunt atât de mândră de SKIMS și gândul că este un curs studiat la Harvard este o nebunie!‟. 

Citește și: Cum a ajuns Kim Kardashian să îmbrace atletele de la Olimpiada din Tokyo. Brandul său a creat controverse în Japonia 

Reacțiile negative nu au încetat să apară în mediul online 

Kim Kardashian a fost mândră de discursul pe care l-a susținut în fața tinerilor, iar unele publicații internaționale au relatat că participanții de la curs au spus că a fost unul de succes, însă internauții nu au ezitat să își exprime nemulțumirile în mediul online. 

Unii au comentat că vedeta s-a născut într-o familie bogată și nu are de ce să se mândrească cu afacerea ei: „Kim Kardashian s-a născut în bogăție‟, a scris un utilizator. „Harvard ar trebui să îi fie rușine‟, a comentat altul. O persoană de pe Instagram a comentat: „Harvard nu mai are aceleași sandarde‟.

Afacerea „SKIMS‟ se bucură de mare succes

Indiferent de reacțiile apărute în mediul online, cert este că afacerea „SKIMS‟ se bucură de mare succes. Potrivit „Fox Business‟, compania lui Kim Kardashian valorează 3,2 miliarde de dolari, în timp ce averea netă a vedetei este de 1,8 miliarde de dolari. 

Vezi și: Kim Kardashian a devenit miliardară. Din ce a făcut bani vedeta americană 

Sursele internaționale spun că vedeta a participat la curs alături de co-fondatorul „SKIMS‟, Jens Grede. Cei doi s-au adresat studenților la cursul intitulat „Moving Beyond Direct-to-Consumer‟. Vedeta ar fi avut alături de ea și o echipă de filmare, care a urmărit-o în timp ce se afla în campus. După cum putem observa din fotografiile postate de vedetă pe Instagram, la eveniment Kim a fost îmbrăcată într-un costum negru cu dungi. 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram - @kimkardashian  



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg