Farfuria vorbitoare te ajută să scapi de obezitate

1 70591 original jpg jpeg

O farfurie "vorbitoare", care îndeamnă persoanele obeze care o folosesc să mănânce mai încet, este foarte eficientă în lupta cu kilogramele în plus.

Dispozitivul,numit mandometru,a fost creat de o companie suedeză şi este capabil să spună „Te rog,mănâncă mai încet" şi „Nu te-ai săturat încă?"Mandometrul monitorizează cantitatea de mâncare care este consumată,dar şi viteza cu care mănâncă o persoană,potrivit www.express.co.uk.

Mandometrul este alcătuit dintr-un cântar şi un mic ecran. Pe monitor apare un grafic care monitorizează tot ce se întâmplă atunci când un persoana obeză mănâncă.Linia roşie arată viteza cu care mănâncă pacientul,iar cea albastră viteza considerată corectă.

Dacă utilizatorul mănâncă prea repede şi prea mult,linia roşie se îndepărtează de linia albastră,avertizându-l să mănânce mai rar. Dacă deviaţia dintre cele două linii atinge un nivel prea mare,o voce computerizată îl avertizează,sonor,pe pacient.

Dispozitivul este deja testat în Marea Britanie,într-un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Bristol,pe un eşantion de 600 de familii. Fiecare dintre aceste familii include un părinte şi un copil obez.Recente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg