Fel şi fel de ispite pentru chipul tău

1 62740 original jpg jpeg

Trusa ta de înfrumuseţare e o lume în miniatură, în care visele prind contur în culori vii şi sunt învăluite în arome şi texturi cărora cu greu poţi să le rezişti. De la lună la lună, poţi să visezi mai plăcut, căci apar aliaţi pe care să contezi.

„Îmbracă-ţi” buzele în tendinţe

Femeile sunt dependente de ruj şi nu-i nicio exagerare la mijloc! Studiile realizate de institute de specialitate relevă faptul că 7 femei din 10 nu pleacă niciodată de-acasă fără ruj. Veşti bune! Acum plăcuta dependenţă poate fi întreţinută cu opt nuanţe intense,cu o paletă variată,de la culori stinse la tente vibrante,o textură catifelată,dar rezistentă – cu alte cuvinte,noua colecţie de rujuri Color Sensational Vivids de la Maybelline NY.

6365fd3838391063188ceb55446bbd4b jpg jpeg

Preţ:28 lei

Protecţie şi catifelare

Te-ai gândit vreodată că mâinile tale,pe care le utilizezi atât de mult în activităţi casnice diverse,se usucă,irită ori înăspresc prin simpla acţiune a unor factori din mediu precum soarele,vântul,gerul,praful,fumul de ţigară ori chiar stresul? Utilizarea unor cosmetice nepotrivite nu face decât să agraveze problemele,iată de ce trebuie să le îngrijeşti cu atenţie şi cu produsele adecvate pielii sensibile,precum este crema de mâini Lipo-Protect de la Pharmaceris. În plus,în această perioadă,poţi primi crema gratis dacă achiziţionezi orice produs din gama pentru piele sensibilă Pharmaceris A.

b31236ad845798c881598805dedba054 jpg jpeg

Promoţia este disponibilă în farmaciile Dona şi Sensiblu.

Se poartă... bio

Şi nu ne referim doar la produsele de îngrijire corporală,ci şi la cele de machiaj! Ai încercat vreodată un aliat al frumuseţii care este,în acelaşi timp,prieten cu natura? Corectorul anticearcăn bio de la Couleur Caramel estompează imperfecţiunile,cearcănele,pungile de sub ochi şi modelează anumite zone ale feţei,jucându-se cu umbrele şi cu luminile. Textura sa cremoasă oferă o acoperire perfectă,iar tenul va avea un aspect mat natural,pe tot parcursul zilei.

141c249a533fa28959cf0b10254445b0 jpg jpeg

Preţ:56,80 lei (disponibil pe www.naturalparis.ro)



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg