Fii atentă la aceste greşeli de make-up la birou

1 70852 original jpg jpeg

Există anumite greşeli care trebuie evitate cu orice preţ atunci când te concentrezi pe machiajul pe care îl porţi zilnic la birou. Iată câteva dintre cele mai importante explicate de make-up artistul Katiuşa Popovici.

Evită să foloseşti prea multe nuanţe metalice 

„Puţină luminozitate nu strică,dar sclipiciul nu este pentru machiajul de birou! Folosirea unor nuanţe cu particule de sclipici va duce automat la gândul unei petreceri,iar aceste două locuri trebuie delimitate în mod categoric”,afirma Katiuşa Popovici. Dacă îţi doreşti un machiaj luminos,optează pentru un blush sau un iluminator discret care va da tenului tău o strălucire sănătoasă.

Aplică un ruj puternic în cadrul prezentărilor 

„Chiar dacă nu încurajez machiajul strident la birou,dacă vei avea rolul principal în următoarea şedinţă,foloseşte un ruj memorabil! Cu siguranţă vei avea mai multă încredere în tine şi vei atrage atenţia oamenilor asupra buzelor tale şi,implicit,asupra a ceea ce spui”,afirmă Katiuşa. În acest sens,un ruj roşu ce se potriveşte tenului tău îşi va spune cuvântul.

Nu exagera cu fondul de ten

Excesul de fond de ten sau pudră îţi poate face faţa să pară încărcată şi să te îmbătrânească. Încearcă doar să îţi maschezi zonele încercănate din jurul ochilor,împreună cu celelalte imperfecţiuni,apoi hrăneşte-ţi tenul cu un fond de ten uşor şi hidratant. O cantitate rezonabilă de fond de ten îţi va crea un aspect minunat,pe când aplicându-l în mod excesiv va provoca un adevărat dezastru.

Uiţi să-ţi defineşti sprâncenele 

O simplă definire a sprâncenelor va face că întregul tău look să pară unul mai îngrijit,retuşat şi profesional. „Sprâncenele îţi definesc faţa şi,chiar dacă îţi aplici machiajul perfect,uitând să ai grijă de ele este ca şi când te-ai îmbrăca elegant pentru un eveniment important,dar ai pleca în slapi”,adăugă Katiuşa Popovici.

Aplici insistent gloss-ul

Gloss-ul sclipitor este din povestea petrecerilor în oraş,în niciun caz pentru machiajul de birou-fie vei părea prea tânără,fie prea casual,aşa că ideal este să optezi pentru rujurile mate sau pentru cele cremoase. Şi ţine minte să ai mereu un ruj în geantă,nu ştii când vei avea nevoie.

Execută machiajul în cea mai bună lumină

În cazul în care aplici machiajul la muncă,ai grijă la becurile sub care îţi creezi machiajul. Nişte becuri fluorescente ar putea conduce la executarea greşită a unui machiaj,iar acesta poate crea impresia că eşti bolnavă. Este deosebit de important să aplici machiajul într-un spaţiu cu lumina naturală pentru a-ţi păstra un aspect natural şi sănătos.



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg