Fii mulţumită de corpul tău: Iată 5 sfaturi utile!

1 66383 original jpg jpeg

Frumuseţea poate fi diferită privită prin ochii altcuiva, faţă de ceea ce vedem noi înşine atunci când ne uităm în oglindă. De multe ori, femeile sunt capabile să îşi găsească sieşi defecte pe care nimeni altcineva nu este în stare să le vadă.

Totuşi,cui nu i-ar plăcea să fie mulţumită de propriul aspect,chiar şi atunci când se analizează cu ochi critic? Aici găseşti câteva sfaturi pe care le poţi urma pentru a fi în cea mai bună formă posibil. 

1. Respectă orele de somn

Nu degeaba i se mai spune şi somnul de frumuseţe. De multe ori sari peste orele de somn,fără ca măcar să realizezi ce impact are asta asupra aspectului tău. E bine să conştientizezi că lipsa de somn poate avea efecte devastatoare asupra organismului,cum ar fi faptul că afectează capacitatea sa de a se elibera de toxine. Acest lucru are efect atât asupra organelor interne,cât şi asupra aspectului fizic. Deci,ai grijă să dormi minim 8 ore,zi de zi-orele de somn din week-end nu sunt de ajuns.

2. Bea suficientă apă

Cele mai multe dintre celulele noastre sunt formate din apă şi atunci când privezi corpul de cantitatea de apă de care are nevoie pentru a funcţiona corect şi a rămâne sănătos,fizicul tău are de suferit. Nu aştepta până când ţi se face sete ca să bei apă sau suc de fructe. De altfel,cantitatea de lichide trebuie să crească atunci când depui efort fizic.

3. Acordă atenţie dietei tale

Şi alimentaţia poate face minuni pentru corpul tău,nu doar apa. Ştii cu siguranţă ce alimente sunt sănătoase şi care nu,aşa că îţi poţi schimba dieta. Nu trebuie să devii vegetarian peste noapte sau ceva de genul acesta,ci doar să elimini ceea ce ştii că este nesănătos. Alimentele sănătoase pot fi la fel de gustoase,ştii?

4. Relaxează-te

Stresul nu te ajută în niciun fel,fizic sau mental. Încearcă metode de meditaţie-stai liniştită,respiră regulat şi concentrează-te asupra corpului tău,timp de câteva minute. Nu trebuie să-l studiezi academic. Dacă nu te poţi relaxa aşa,citeşte o carte,ascultă muzică sau fă-ţi o baie fierbinte. Practic,trebuie să faci orice ştii că va coborâ nivelul de stres. Te vei simţi ca nouă după aceea,iar corpul tău îţi va mulţumi.

5. Fii persuasiv

Convinge-te că va exista o recompensă dacă faci ceva pentru corpul tău. De exemplu,dacă pleci dimineaţa de acasă cu o jumătate de oră mai devreme,şi faci o plimbare vioaie până la cafeneaua de peste drum de birou,te vei răsplăti cu cea mai bună cafea. Sau,dacă faci 15 de minute de exerciţii,te vei trata cu ceva gustos după. Desigur,va fi ceva gustos,dar sănătos.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg