Fii seducătoare în vacanţă cu machiajul Boho Chic!

1 63608 original jpg jpeg

Părul lung şi strălucitor, pielea care vibrează de sănătate, buzele cu luciu natural şi haine în culori pastel, asortate cu o atitudine boemă, make-up în tendinţe Boho Chic şi gata. Stilul tău feminin a atins noi cote ale senzualităţii.

Pentru machiajul Boho Chic ai nevoie de farduri în nuanţe neutre şi pământii,pe care le vei combina cu tonuri tari de orange,turcoaz şi verde-smarald.

Fondul de ten trebuie să acopere toate imperfecţiunile şi să dea tenului un aspect matifiat. Stratul însă nu trebuie să fie gros,de fapt trebuie aplicat cu grijă,astfel încât să nu încarci pielea.

Acest tip de machiajarată impecabil pe un ten tonifiat. Pentru asta,demachiază-te bine şi împrospătează tenul cu apă tonică.

Nu uita să îţi exfoliezi pielea o dată pe săptămână şi să foloseşti creme hidratante şi nutritive,în funcţie de tipul de ten.

Petele şi roşeaţa nu au ce căuta în definiţia acestui machiaj. Foloseşte un corector de calitate pentru a ascunde cearcănele şi petele,dar nu exagera.

Pont!Poţi fixa fondul de ten şi corectorul cu pudră de talc şi după vreo 10 minute îndepărtezi excesul cu o perie stufoasă.

Alege fardul de obraz în nuanţă naturală

Culoarea fardului pentru obraz trebuie să fie neutră,în tonuri calde cum e piersicuţa. Poţi adăuga şi puţin sidef,dar discret,în zona obrajilor.

Dacă vrei un look mai bronzat,foloseşte un fard în tonuri aurii sau o cremă cu pigment bronzant.

Tuşa turcoaz dă efect seducător

Aplică pe pleoapa superioară un fard sidefat în culoare neutră de bej,crem sau de bronz –auriu.Cu o culoare pământie trasează un „V“ cu vârful în afară în colţul extern al ochiului.

Cu aplicatorul amestecă fardul,până obţii un efect şters spre colţul intern al ochiului şi mai intens spre arcadă. Peste această combinaţie,aplică şi un fard cu uşor sidef,de culoarea cuprului,de exemplu,dar doar în zona de mijloc a pleoapei.

La colţuri trebuie să rămână mai intensă nuanţa de pământiu.

La baza genelor,pe pleoapa inferioară aplică o tuşă în aceeaşi culoare pământie. Elementul-surpriză este dunga trasată cu creion turcoaz sau verde-smarald pe linia interioară a ochilor.

Te poţi juca cu tonurile care fac parte din aceeaşi paletă de culori. La final,rimelează genele cu mascara maro închis.

Buzele le vopseşti în culori neutre,nude sau le poţi lăsa aşa,naturale,cu condiţia să le hidratezi.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg