Fii seducătoare în vacanţă cu machiajul Boho Chic!

1 63608 original jpg jpeg

Părul lung şi strălucitor, pielea care vibrează de sănătate, buzele cu luciu natural şi haine în culori pastel, asortate cu o atitudine boemă, make-up în tendinţe Boho Chic şi gata. Stilul tău feminin a atins noi cote ale senzualităţii.

Pentru machiajul Boho Chic ai nevoie de farduri în nuanţe neutre şi pământii,pe care le vei combina cu tonuri tari de orange,turcoaz şi verde-smarald.

Fondul de ten trebuie să acopere toate imperfecţiunile şi să dea tenului un aspect matifiat. Stratul însă nu trebuie să fie gros,de fapt trebuie aplicat cu grijă,astfel încât să nu încarci pielea.

Acest tip de machiajarată impecabil pe un ten tonifiat. Pentru asta,demachiază-te bine şi împrospătează tenul cu apă tonică.

Nu uita să îţi exfoliezi pielea o dată pe săptămână şi să foloseşti creme hidratante şi nutritive,în funcţie de tipul de ten.

Petele şi roşeaţa nu au ce căuta în definiţia acestui machiaj. Foloseşte un corector de calitate pentru a ascunde cearcănele şi petele,dar nu exagera.

Pont!Poţi fixa fondul de ten şi corectorul cu pudră de talc şi după vreo 10 minute îndepărtezi excesul cu o perie stufoasă.

Alege fardul de obraz în nuanţă naturală

Culoarea fardului pentru obraz trebuie să fie neutră,în tonuri calde cum e piersicuţa. Poţi adăuga şi puţin sidef,dar discret,în zona obrajilor.

Dacă vrei un look mai bronzat,foloseşte un fard în tonuri aurii sau o cremă cu pigment bronzant.

Tuşa turcoaz dă efect seducător

Aplică pe pleoapa superioară un fard sidefat în culoare neutră de bej,crem sau de bronz –auriu.Cu o culoare pământie trasează un „V“ cu vârful în afară în colţul extern al ochiului.

Cu aplicatorul amestecă fardul,până obţii un efect şters spre colţul intern al ochiului şi mai intens spre arcadă. Peste această combinaţie,aplică şi un fard cu uşor sidef,de culoarea cuprului,de exemplu,dar doar în zona de mijloc a pleoapei.

La colţuri trebuie să rămână mai intensă nuanţa de pământiu.

La baza genelor,pe pleoapa inferioară aplică o tuşă în aceeaşi culoare pământie. Elementul-surpriză este dunga trasată cu creion turcoaz sau verde-smarald pe linia interioară a ochilor.

Te poţi juca cu tonurile care fac parte din aceeaşi paletă de culori. La final,rimelează genele cu mascara maro închis.

Buzele le vopseşti în culori neutre,nude sau le poţi lăsa aşa,naturale,cu condiţia să le hidratezi.Recente

Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg