Forma unghiilor spune ce fel de persoană eşti

1 64161 original jpg jpeg

Doar uitându-te la unghiile cuiva poţi afla multe detalii despre caracterul acelei persoane. Află de aici ce spun unghiile tale despre temperamentul tău.

Uită-te la imaginea din text pentru a vedea care este forma unghiilor tale. Dacă nu ţi se potriveşte niciun model,alege-l pe cel care seamănă cel mai mult cu unghiile tale.

1. Unghii lungi,de formă dreptunghiulară

Dacă ai această formă la unghiiprobabil că eşti o persoană foarte socială şi comunicativă,care,printre altele,are o minte ascuţită. Îţi face plăcere să legi noi prietenii. Mai mult de atât,eşti mereu dispusă să îţi lărgeşti orizonturile. Când vine vorba de job,motto-ul principal este:"Măsoară de trei ori, taie o dată".

2. Unghii late,plate

Eşti o persoană cu o minte limpede,care analizează totul în detaliu. Crezi că înainte de a vorbi trebuie să ştii să asculţi,iar prietenii care apelează la sfatul tău,ascultă cu atenţie opiniile tale. Întotdeauna îţi place să creezi ceva nou şi mergi pe premiza că fiecare lucru îşi va primi răsplata mai devreme sau mai târziu. Îţi place să descoperi soluţii inteligente la probleme complexe.

3. Unghii scurte,rotunde

Sunt mari şanse să fii o persoană energică,creativă şi cu multe talente-unele ascunse. Radiezi de fericire tot timpul şi ai o atitudine pozitivă,ceea ce îi face pe oameni să se simtă bine în prezenţa ta. Eşti fidelă unui prieten toată viaţa şi faci orice pentru a-i proteja pe cei pe care îi iubeşti. Ai spirit de aventură şi nu te dai bătută prea uşor. S-ar putea spune că eşti un pic încăpăţânată,dar sigur ştii ce vrei!

4. Unghii inegale şi scurte

Ai unghiile inegale fiindcă le muşti des? Atunci eşti,probabil,o persoană foarte sensibilă şi perspicace. Poţi să pari calmă la exterior,dar în interiorul tău să aibă loc o adevărată furtună de emoţii. Prietenii tăi ştiu că preferi adevărul,chiar dacă acesta este amar.

5. Unghii mari,dreptunghiulare

Eşti un lider înnăscut. Abordezi toate problemele cu mare responsabilitate. Când faci ceva-o faci în mod corespunzător. Cu toate acestea,eşti o persoană pozitivă care iubeşte compania de calitate.

6. Unghii triunghiulare

Eşti o persoană curajoasă şi hotărâtă,care ştie întotdeauna ce vrea. Pui pasiune în tot ceea ce faci.

Când vine vorba de afaceri,motto-ul tău este:"Lucrul făcut cu drag, nu necesită efort".

7. Unghii ovale şi lungi

Dacă unghiile tale sunt ovale,atunci,probabil,eşti o persoană creativă. Ai o imaginaţie bogată şi te consideri norocoasă să fii înconjurată de ceea ce îţi place.  

8. Unghii sub formă de romb

Oamenii spun că lucrezi din greu,dar,de fapt,munca te face fericită. Asta înseamnă că eşti o persoană reală,care nu crede că normalul este ceva rău. Vei găsi întotdeauna soluţii inovatoare. Motto-ul tău este:"Dacă muncim-muncim,dacă ne odihnim,atunci ne odihnim”. Ştii cum să fii fericită şi orice ai face,nu te plictiseşti.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg